Món Esport
Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
  • CA

Lluís Venteo s’ha convertit en el nou cap de Seguretat del Futbol Club Barcelona en substitució de Ferran López, qui es desvincularà de forma definitiva de l’entitat blaugrana quan acabi el mes de novembre, tal com va avançar Món Esport. La sortida de López s’ha produït de forma pactada, però el club ha fet aquest canvi després dels episodis que es van viure al final del clàssic de Lliga contra el Reial Madrid el dia 24 d’octubre, quan el cotxe de l’exentrenador Ronald Koeman va ser atacat a cops i escopinades per un grup d’aficionats, que van intentar fer el mateix amb els vehicles d’alguns futbolistes, com per exemple Jordi Alba.

Cal recordar que López va ser l’encarregat de substituir Josep Lluís Trapero al capdavant dels Mossos d’Esquadra amb l’aplicació de l’article 155 i, ara per ara, encara no ha comunicat quin serà el seu pròxim destí. Va arribar al Barça de la mà de Joan Laporta el mes d’abril d’aquest mateix any, però a causa de l’incident del clàssic i de queixes dels futbolistes pel que fa a l’assalt d’aficionats a la sortida d’altres partits i de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el seu càrrec ha acabat sent qüestionat per la directiva fins que s’ha pres aquesta decisió final.

D’altra banda, Lluís Venteo també és una figura vinculada als Mossos i, per tant, coneix de bona mà quins són els dispositius de seguretat que es duen a terme els dies de partit del Barça i en especial en les grans cites, com podria ser el clàssic que va generar tants dubtes sobre la seguretat del club. Venteo treballarà al costat de Carles Viñas i Jordi Sin, segons ha avançat Esport3, mentre que al capdavant de la Seguretat del primer equip blaugrana hi seguirà Rafa Soldado.



Més notícies
Xavi i la plantilla, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Notícia: El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Comparteix
El club canvia de metges i treballa en el retorn del doctor Ricard Pruna
Arthur Cabral, durant un partit | Europa Press
El Barça troba el fitxatge que podria resoldre el problema del gol
Notícia: El Barça troba el fitxatge que podria resoldre el problema del gol
Comparteix
El club blaugrana s'hauria fixat en Arthur Cabral, un jove davanter brasiler que juga actualment al Basilea

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel a novembre 25, 2021 | 21:25
    Manel novembre 25, 2021 | 21:25
    És el que passa quan és treballa per a una empresa privada, que et poden fer fora si no compleixes, millor que és quedi als Mossos que allà passi el que passi ningú el fara fora.
  2. Icona del comentari de: 0ps a novembre 26, 2021 | 10:58
    0ps novembre 26, 2021 | 10:58
    BUFF!! Quines pintes, quina por!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa