Món Esport
La Penya desperta del somni europeu amb crueltat; bones notícies del Barça

El Joventut de Badalona ha estat la creu d’un dimecres que ha estat rodó per al Barça. Els badalonins han caigut a les semifinals de l’Eurocup a la pista del Gran Canaria i d’aquesta manera han quedat eliminats de la competició a les portes de la gran final. D’altra banda, el Barça ha guanyat el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final del play-off de l’Eurolliga davant el Zalgiris Kaunas.

Gran Canaria 89-86 Joventut

La Penya ha tingut a tocar la final de la segona competició continental de bàsquet. Els de Carles Duran tenien la possibilitat de jugar la final de l’Eurocup a casa seva, a l’Olímpic de Badalona, però han sortit derrotats de la seva visita a Gran Canària. El partit ha tingut un ritme lent des de l’inici i hi ha hagut molta tensió i nervis, com era d’esperar, perquè hi havia moltíssim en joc. Cada equip ha guanyat un quart, els canaris, el primer i el tercer, i el Joventut, el segon i l’últim. Tot i la bona actuació d’Andrés Feliz (21 punts) i Ante Tomic (18 punts), els verd-i-negres no han pogut aconseguir el bitllet per disputar el partit pel títol. El Joventut ha lluitat fins al final, i fins i tot, ha tingut l’última pilota a les seves mans per igualar-lo. Però el triple sobre la botzina de Kyle Guy no ha entrat i ha confirmat la derrota d’una Penya que buscava la seva vuitena final europea, aquesta vegada a casa i davant la seva afició. Malauradament, el somni no s’ha pogut fer realitat.

Barça 91-69 Zalgiris Kaunas

D’altra banda, qui sí que ha viscut una nit màgica ha estat el Barça. Els culers han passat per sobre el Zalgiris Kaunas en el primer partit de l’eliminatòria de play-offs de l’Eurolliga. Els de Sarunas Jasikevicius s’han adjudicat el primer triomf de la sèrie al millor de cinc partits deixant sense cap opció un inofensiu Zalgiris i realitzant un gran partit. Els blaugranes han controlat el duel i des del primer minut ja han manat al marcador. Des del principi, el Barça ha aconseguit una diferència d’entre vuit i deu punts, que ja no ha deixat anar i que fins i tot ha augmentat. El factor Palau Blaugrana ha estat clau per a un Barça que ha sortit molt endollat per endur-se el primer duel.

Rokas Jokubaitis, durant el partit entre Barça i Zalgiris | Europa Press
Rokas Jokubaitis, durant el partit entre Barça i Zalgiris | FC Barcelona

Tot i que el Zalgiris ha fet intents d’apropar-se al marcador, el Barça ha controlat el partit de principi a fi, fins i tot ha arribat a guanyar de vint-i-sis punts de diferència. Sertac Sanli, amb 17 punts i 20 de valoració, i Nikola Mirotic, amb 15, han estat els més destacats del matx. No hi ha temps per a celebracions, ja que el segon partit de l’eliminatòria es disputa el divendres a les vuit de la tarda, també al Palau Blaugrana. Si els de Jasikevicius guanyen, mantindran el factor pista i posaran peu i mig a la final a quatre, que precisament es jugarà a Kaunas.



Més notícies
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Rayo Vallecano | Europa Press
Un Barça que ja es veu campió acaba marxant humiliat de Vallecas (2-1)
Notícia: Un Barça que ja es veu campió acaba marxant humiliat de Vallecas (2-1)
Comparteix
Els blaugranes han fet un partit nefast contra el Rayo a la Lliga i han sortit escaldats
Carlo Ancelotti, durant el partit contra el Girona | Europa Press
L’entrenador del Madrid critica durament l’actuació dels seus jugadors
Notícia: L’entrenador del Madrid critica durament l’actuació dels seus jugadors
Comparteix
El tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, assenyala clarament els seus jugadors després de la vergonyosa derrota contra el Girona
Alexia Putellas, durant la seva recuperació | FC Barcelona
Alexia rep l’alta mèdica després de gairebé deu mesos de lesió
Notícia: Alexia rep l’alta mèdica després de gairebé deu mesos de lesió
Comparteix
La migcampista catalana podrà jugar la tornada de les semifinals de Champions contra el Chelsea
Vinicius, a Montilivi | Europa Press
Vinicius i el seu comportament absolutament vergonyós a Montilivi
Notícia: Vinicius i el seu comportament absolutament vergonyós a Montilivi
Comparteix
El davanter brasiler ha provocat el públic gironí constantment sota el permís de l'arbitratge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa