Món Esport
El Girona de Marc Gasol torna a l’ACB després de catorze anys (60-66)

El Bàsquet Girona torna a l’ACB de la mà del seu jugador i president Marc Gasol després de superar a la gran final de la Final Four d’ascens a l’Estudiants, un altre clàssic que també volia tornar a la màxima competició de bàsquet en l’àmbit estatal. No obstant això, el Girona ha patit de valent, en un partit que no s’ha decidit fins al tram final tot i que els gironins han arribat a estar catorze punts per sobre al marcador, però al final, quan un equip baixa de marxa, pot acabar perdent-ho tot. Aquest cop, el Girona ha pogut comptar amb Marc fins al final, i és que les sensacions que va deixar ahir Marc Gasol a Fontajau no van ser pas bones quan se’l va veure marxar coixejant amb l’ajut de dos membres del staff tècnic.

Marc Gasol, aparició estatal per ajudar fins al final

L’exjugador de l’NBA ha estat el més destacat del partit, portant als seus jugadors a la glòria catorze anys després. Un total d’11 punts, 8 rebots, 4 recuperacions de pilota, 2 taps i una valoració de 27 punts han estat suficients perquè el Bàsquet Girona torni allà on es mereix. Més de 5.000 aficionats han pogut gaudir a Fontajau de la victòria del seu equip contra el gran favorit, que amb només cinc minuts de partit ha demostrat per quin motiu era un dels candidats a pujar tot i tenir un pavelló sencer en contra cridant de valent per tal d’incomodar a l’Estu. Però, finalment, el de Sant Boi compleix un somni que ni ell mateix s’esperava complir tan aviat, veure el seu club a la Lliga ACB, un club que porta al cor i que sense cap mena de dubtes xalarà d’ell com mai la temporada vinent.

El Girona i tres equips catalans més

Amb el retorn del Girona a l’ACB, el bàsquet català agafa encara més força en l’àmbit nacional, ja que quatre dels millors divuit equips d’Espanya són de Catalunya. A més a més, BAXI Manresa, Joventut de Badalona i Futbol Club Barcelona han fet tres campanyes bones sense arribar a l’excel·lència, on l’any que ve s’espera veure quin rendiment tindrà el Bàsquet Girona de Marca Gasol, en una competició on la ciutat no havia competit des de fa catorze temporades. Està clar que el Girona haurà de pescar nous jugadors per la temporada vinent per tal d’enfortir l’equip, ja que si no fos per Marc Gasol, probablement avui estaríem tractant un panorama diferent, ja es veurà com es reforça l’equip gironí i si Marc Gasol decideix continuar un any més vestint la samarreta del Girona o prefereix veure’l des de la llotja.



Més notícies
Jugadors del Girona | Girona FC
El Girona puja a Primera trencant amb la maledicció del Playoff (1-3)
Notícia: El Girona puja a Primera trencant amb la maledicció del Playoff (1-3)
Comparteix
El Girona guanya a Tenerife per tres gols a un i torna a Primera Divisió
El Barça d'handbol celebrant l'onzena Champions League | Barça handbol
El Barça d’handbol fa història revalidant la Champions League a Colònia
Notícia: El Barça d’handbol fa història revalidant la Champions League a Colònia
Comparteix
El Barça guanya l'onzena Champions a la tanda de penals
Nick Calathes i Walter Tavares, jugant el quart partit de la final de l'ACB | FC Barcelona Bàsquet
El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)
Notícia: El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)
Comparteix
El Reial Madrid guanya l'ACB dues temporades després gràcies al gegant Tavares
Fabio Quartararo, pilot de MotoGP | Europa Press
Quartararo guanya a Alemanya i es distancia més d’Aleix que ha acabat quart
Notícia: Quartararo guanya a Alemanya i es distancia més d’Aleix que ha acabat quart
Comparteix
Aleix Espargaró cau del podi a tres voltes del final

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a juny 20, 2022 | 13:36
    Pere Llimonera i Citronell juny 20, 2022 | 13:36
    Me quito el Sombrero ante el Girona y ante Marc Gasol; es un 'Maquina'... Un grandisimo jugador , que pudiendo, seguramente, haber vuelto a algún equipo NBA, se quedo en España para jugar la Liga Leb ORo e intentar subir a Primera (a la ACB, la Liga Endesa), y lo ha conseguido, a lo grande... Y en el transcurso, ademas ha recuperado la forma de gran jugador que es, a pesar de alguna pequeña lesión y molestia... posiblemente debería plantearse volver a la selección nacional, viendo que sigue siendo un jugador inmenso y decisivo... ! Muchas Felicidades a Gasol, al Girona, a toda la afición ! ... Apa, Bon Dia!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa