Món Esport
El Barça es deixa sorprendre a casa i tanca una setmana nefasta

El Barça de Sarunas Jasikevicius és extremadament irregular. Després de guanyar a equips capdavanters de l’Eurolliga com el Fenerbahce o el Reial Madrid, els blaugranes han caigut a casa contra l’Asvel Lyon-Villeurbanne, últim classificat (74-75). Una altra vegada, un nefast últim quart ha condemnat els culers: a un segon pel final, Nando de Colo ha fet una cistella que ha certificat el triomf per als francesos. Amb aquesta derrota, el Barça és cinquè, superat ja per l’etern rival, el Madrid. Per altra banda, el BAXI Manresa va perdre dimarts a casa contra el Limoges francès (77-88), en un partit en el qual només va dominar el primer quart. Un gran Jerrick Harding, amb 30 punts, no va ser suficient per aturar la reacció visitant. La Penya també ha perdut, en aquest cas en el seu desplaçament a Romania (98-82). El Cluj-Napoca ha dominat els badalonins durant tot el partit, menys el primer quart, en un cas similar al dels manresans. Els vint punts d’Andrés Feliz i Pau Ribas han estat insuficients per anul·lar els locals.

El retorn de Mirotic no és suficient per vèncer el cuer (74-75)

Els darrers quarts estan condemnant de valent el Barça aquesta temporada. Els blaugranes han arribat a dominar per 12 punts al descans, però, incomprensiblement, una desconnexió a l’últim període els ha fet perdre una victòria que ja semblava assegurada. Nando de Colo ha estat l’artífex de la cistella que ha donat els dos punts a l’Asvel Lyon. Jasikevicius ha de reconnectar l’equip si vol redreçar el rumb de la temporada, però les derrotes d’aquesta setmana a la Lliga ACB i l’Eurolliga han deixat tocat l’equip. Diumenge, els culers visiten la sempre difícil pista del Breogán gallec.

El BAXI Manresa continua en caiguda lliure (77-88)

Els homes de Pedro Martínez han estat incapaços de superar el Limoges, tot i dominar per 11 punts al final del primer període. Un gran Harding, qui ha anotat 30 punts, ha estat insuficient per endur-se una victòria que hauria reforçat la moral del conjunt del Bages. És la quarta derrota seguida del BAXI, entre Champions League i Lliga ACB. Ara mateix, són segons al grup F de la tercera competició de bàsquet europea.

Harding, jugador del BAXI Manresa | @basquetmanresa
Harding, jugador del BAXI Manresa | @basquetmanresa

El Joventut sucumbeix a Romania (98-82)

Els verd-i-negres continuen essent incapaços de trobar la regularitat que els permeti agafar oxigen per a assolir els objectius marcats aquesta temporada. La Penya no ha pogut tornar de la pista del Cluj amb una victòria i és que els romanesos han estat superiors, sobretot a la segona meitat. Amb aquesta derrota, la Penya és tercera al grup A de l’Eurocup. Dissabte, els badalonins tenen una prova de foc: reben el líder de la lliga, el Lenovo Tenerife.



Més notícies
Eusebio Millán, fundador del bàsquet a Catalunya | FEB
Cent anys del primer partit de bàsquet a Catalunya i a l’Estat espanyol
Notícia: Cent anys del primer partit de bàsquet a Catalunya i a l’Estat espanyol
Comparteix
El Club Esportiu Europa i el Club Esportiu Laietà celebren aquesta efemèride
Nikola Kalinic, jugador del Barça | @fcbbasket
Barça i Penya són la nota positiva de la jornada del bàsquet català a l’ACB
Notícia: Barça i Penya són la nota positiva de la jornada del bàsquet català a l’ACB
Comparteix
Blaugranes i badalonins guanyen, mentre el Manresa i el Girona perden
Pau Ribas, un dels homes més destacats del derbi català de la jornada | @Penya1930
La Penya escombra el Manresa al Nou Congost i el Barça perd a Galícia
Notícia: La Penya escombra el Manresa al Nou Congost i el Barça perd a Galícia
Comparteix
El Bàsquet Girona no pot agafar oxigen i torna a perdre a casa
Cory Higgins llança davant Birgander | @fcbbasket
La Penya s’imposa al Barça en un derbi frenètic (82-79)
Notícia: La Penya s’imposa al Barça en un derbi frenètic (82-79)
Comparteix
Els badalonins tornen a endur-se un derbi i el Manresa venç per fi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa