Món Esport
Una de freda i dues de molt calentes
  • CA

Jornada vibrant del bàsquet català a Europa. El Barça i la Penya han guanyat els seus respectius partits a casa. Tots dos equips s’han enfrontat a rivals que han resultat ser ossos molt i molt durs de rosegar, així que han sumat victòries de mèrit que els afiancen a la part alta de les seves respectives lligues. La mala notícia és la del Manresa, que ha iniciat amb derrota la segona fase de la Champions.

Barça 71-66 Bayern

El duel d’Eurolliga entre catalans i bavaresos ha començat amb un primer període de molt poca anotació, cosa que ja ha indicat que seria un partit difícil d’empassar. Al segon període el Bayern ha intentat posar la directa i escapar-se al marcador, però Kyle Kuric ho ha impedit amb dos triples consecutius. Posteriorment, tot ha continuat molt igualat i així s’ha arribat al descans. El tercer quart ha tornat a ser d’alternances al marcador, però ha aparegut un actor inesperat, Dante Exum, que ha esperonat el Barça i ha permès que els blaugranes agafessin un avantatge relativament destacat. Tot i això, el Bayern no s’ha rendit i ha remuntat al darrer període, on l’aler americà ha tornat a ser determinant amb un triple que ha donat la victòria als de Sarunas Jasikevicius. Mirotic i Kuric han estat els més ben valorats del duel.

Penya 92-84 Partizan

El pare de l’Eurolliga de la Penya, Zeljko Obradovic, ha tornat al Palau Olímpic de Badalona amb el Partizan i ha estat rebut amb tota l’escalfor del públic, aquest cop a l’Eurocup. Tot i això, no ha tingut pietat dels verd-i-negres i ha iniciat el partit amb molta intensitat. Al final del primer quart, els seus ja guanyaven d’onze punts. Els catalans, però, han reaccionat d’allò més bé i han igualat el marcador al segon període. A la represa, tres triples consecutius de la Penya han estat determinants perquè s’imposés el seu ritme i Derek Willis i Brandon Paul han sentenciat el partit a l’inici del quart període amb dos triples més. Willis, amb 19 punts i 27 de valoració, ha estat el millor dels locals.

Tofas 74-68 Manresa

Els del Bages han iniciat la segona ronda de la Champions amb mal peu. El Tofas Bursa ha estat capaç d’imposar la seva llei a casa i ara els manresans hauran de saber reaccionat contra el Darussafaka i el Treviso. El partit contra els turcs ha estat molt disputat i els catalans ja han fet un gran esforç al tercer quart, remuntant un marcador que s’havia posat molt complicat. Al darrer període, però, els locals han estat més encertats. Destaca per sobre de tot l’actuació de Luke Maye, que ha acabat el xoc amb 31 punts i 30 de valoració.



Més notícies
Graham Hansen pugna una pilota | FC Barcelona
El Barça resol un partit trampa i continua divertint-se (1-4)
Notícia: El Barça resol un partit trampa i continua divertint-se (1-4)
Comparteix
Les de Jonatan Giráldez superen vint minuts crítics amb una nova golejada, i ja albiren el trofeu de Lliga
Novak Djoković, número u del rànquing ATP | Europa Press
Djokovic pot haver-se vacunat després que Nadal l’hagi superat
Notícia: Djokovic pot haver-se vacunat després que Nadal l’hagi superat
Comparteix
El serbi voldria ho hauria fet per poder optar a tots els Grand Slams i així superar el manacorí en aquest particular rànquing

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa