Món Esport
El Barça i la Penya comencen bé el play-off, però el Manresa està al límit

Ja ha arribat l’hora de la veritat de la Lliga ACB. Han començat els quarts de final del play-off que ha de decidir el guanyador i hi són els tres equips catalans de la competició. En el primer partit, la Penya ha aconseguit una gran victòria al Palau Olímpic de Badalona, mentre que el Barça també ha fet els deures contra el Gran Canaria. Tanmateix, el Manresa no ha pogut donar la sorpresa contra el Reial Madrid i està obligat a guanyar el segon partit si no vol dir adeu a aquesta gran temporada que han fet els de Pedro Martínez.

Reial Madrid 93-76 Manresa

El cert és que els del Bages no han tingut cap oportunitat de repetir la gesta de la fase regular i assaltar la pista blanca. Els de Pablo Laso ha fet un primer temps sensacional on han agafat un avantatge d’uns vint punts que els catalans ja no han estat capaços d’eixugar. Fabien Causeur ha estat el líder indiscutible del Madrid i no ha donat opcions al Manresa, que, a més a més, no ha fet un bon partit. Chima Moneke ha estat totalment desaparegut i això s’ha notat moltíssim en els de Pedro Martínez, que ara hauran de treure l’honor al Nou Congost per guanyar i tenir una nova oportunitat al WiZink Center.

Penya 100-68 Tenerife

Victòria verd-i-negra incontestable. La Penya s’ha menjat el Tenerife, un dels millors equips de la competició més enllà de Barça i Madrid, i ha marcat territori per encarar la classificació per a les semifinals. Els de Carles Duran han fet un primer temps sublim, que ha acabat 54-21 i ha deixat el partit tancat. A la represa, el ritme d’anotació dels catalans ha continuat sent altíssim i han arribat a les tres xifres. Actuació sensacional de Joel Parra amb catorze punts i vint-i-u de valoració, però el cert és que s’ha de parlar d’un molt bon duel coral que ha deixat sense opcions els illencs. Ara bé, el partit a Tenerife serà una altra història i la Penya no es pot relaxar.

Barça 93-82 Gran Canaria

Els blaugranes arribaven a aquesta cita després de la gran decepció a la final four de l’Eurolliga i el gran misteri era saber com reaccionarien. En un equip de Sarunas Jasikevicius, però, és molt estrany no veure competitivitat passi el que passi i així ha estat. El Barça ha fet un partit molt seriós i, més enllà d’un tercer quart més fluix, on els canaris han somiat amb un assalt inesperat al Palau Blaugrana, el joc ha estat clarament dominat pels culers en línies generals. Lideratge impecable de Nick Calathes, que s’ha quedat a un rebot d’arribar a les xifres de la triple figura, mentre que l’aportació ofensiva de Dante Exum i Brandon Davies també ha estat vital per entendre aquesta victòria.



Més notícies
Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça de bàsquet | Europa Press
El Barça de bàsquet, a superar el mal europeu amb dos fitxatges brutals
Notícia: El Barça de bàsquet, a superar el mal europeu amb dos fitxatges brutals
Comparteix
El club intentarà perfeccionar la plantilla de Sarunas Jasikevicius després de la desfeta contra el Madrid amb dues incorporacions de prestigi, i amb algunes sortides
Sergio Llull, jugador del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid de bàsquet segella una de les pitjors tardes de la història
Notícia: El Madrid de bàsquet segella una de les pitjors tardes de la història
Comparteix
L'EFES guanya per segon cop consecutiu l'Eurolliga
Sarunas Jasikevicius, exentrenador del Barça | Europa Press
El gran error de Sarunas Jasikevicius que ha condemnat el Barça
Notícia: El gran error de Sarunas Jasikevicius que ha condemnat el Barça
Comparteix
L'entrenador lituà no ha estat capaç de llegir correctament el tercer quart contra el Madrid
Els jugadors del Madrid celebren una cistella contra el Barça | @RMBaloncesto
El Madrid deixa el Barça sense final de l’Eurolliga en un partit molt cruel
Notícia: El Madrid deixa el Barça sense final de l’Eurolliga en un partit molt cruel
Comparteix
Els blaugranes han caigut derrotats a les semifinals de la 'final four' a mans de l'etern rival

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa