El Barça maquilla la jornada catalana de l’ACB

L’únic equip català que ha saldat el cap de setmana amb una victòria és el Barça. Els blaugranes s’han imposat al Monbus Obradoiro per 83-67. El Joventut de Badalona i el Baxi Manresa han perdut els seus compromisos a domicili. El Morabanc Andorra va passar per sobre dels badalonins amb un resultat de 91-72. Pel que fa al conjunt del Bages, ha perdut a la pista del Surne Bilbao Basket per 89-82.

Mirotic brilla per desencallar el Barça

El Monbus Obradoiro ha plantat cara al Palau Blaugrana durant bona part del partit. El duel s’ha mantingut igualat durant tota la primera meitat. El Barça ha arribat amb tres punts d’avantatge al descans gràcies a tres triples seguits de Nikola Mirotic. Els locals han aconseguit una renda de deu dígits a l’inici del tercer període. No obstant això, els gallecs han tornat a igualar el duel quan només quedaven sis minuts pel final. Llavors, Jasikevicius ha donat entrada a Mirotic, Kuric i Calathes, que han resolt el partit amb un parcial de 15-4. El màxim anotador del partit ha estat Mirotic amb 21 punts.

La Penya no té cap opció a Andorra

El Joventut de Badalona va patir la ressaca de la seva gran victòria europea contra el Partizan. L’Andorra va dominar el partit des del principi, ja que va començar liderant el marcador per 10-2. Els verd-i-negres van tenir moltíssimes dificultats per anotar durant els dos primers períodes, on tan sols van sumar 26 punts. Els andorrans ho van aprofitar per obtenir un avantatge de catorze dígits al descans. A la segona meitat, l’Andorra no va relaxar-se i la Penya tampoc va fer perillar el domini local. Un parcial de 12 a 2 a favor de l’equip del Principat va ampliar la diferència al marcador fins als 24 punts. L’equip de Carles Duran va mostrar el seu orgull al darrer període, on va maquillar el resultat.

Un Bilbao en ratxa supera el Manresa

El Surne Bilbao Basket ha assolit el seu setè triomf consecutiu davant el Baxi Manresa. El partit s’ha mantingut molt equilibrat durant els tres primers períodes. No obstant això, l’equip de Pedro Martínez ha tingut l’oportunitat de sentenciar el duel al tercer quart, quan ha aconseguit una renda de nou punts. Tot i això, la manca d’encert des de la línia de tres ha impedit als visitants assegurar la victòria. El Manresa tan sols ha anotat sis triples dels 26 que ha intentat. La reacció del Bilbao a l’últim quart ha estat impecable i ha remuntat el partit gràcies a un parcial de 15-25.

Gavi celebra el provisional 2-1 | FC Barcelona
El millor Barça de la temporada passa per sobre de l’Atlètic (4-2)
Notícia: El millor Barça de la temporada passa per sobre de l’Atlètic (4-2)