El Barça es reparteix els gols i passa per sobre de l’Eibar (7-0)

L’Estadi Johann Cruyff ha viscut un autèntic festí aquest diumenge. El Barça ha superat l’Eibar per 7 a 0 amb l’aportació golejadora de sis jugadores diferents. Les blaugranes continuen avançant amb passes de gegant cap al títol de Lliga. L’equip de Jonatan Giráldez ha guanyat els vint partits que ha disputat fins al moment i té setze punts d’avantatge sobre el segon classificat, la Reial Societat. Precisament, el conjunt basc s’enfrontarà a les catalanes el pròxim dimecres 9 de febrer a les 12:00 hores.

El Barça ha estat un autèntic tifó a la primera meitat. Marta Torrejón ha estrenat el marcador amb un golàs al minut 7. La defensa ha caçat amb el pit un refús d’una jugadora rival i ha engaltat la pilota amb molta potència abans que caigués a terra. El xut ha estat impossible d’aturar per a Amaia Peña. Quatre minuts després, Claudia Pina ha fet el segon gol de les locals amb una rematada de cap després d’una centrada de Leila Ouahabi.

Marta Torrejón ha signat el doblet quan només s’havia jugat un quart d’hora de partit. La lateral dreta ha tornat a recollir un refús a l’interior de l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa. La diferència al marcador ha augmentat encara més poc després. Amaia Peña ha desviat una rematada de Claudia Pina en una jugada de pilota aturada, però el rebot li ha caigut a Mapi León. La defensa ha fet pujar la quarta diana a l’electrònic. Leila Ouahabi s’ha sumat a la festa golejadora abans que es complís la mitja hora de joc. La mataronina ha fet el cinquè gol gràcies a un xut potent amb la seva cama esquerra.

Les blaugranes han ampliat el seu avantatge només començar el segon temps. Caroline Graham ha enviat una centrada a l’àrea que Melanie Serrano ha dirigit cap al fons de la xarxa amb una rematada al primer toc. El ritme del partit ha reduït a mesura que avançava la segona meitat. La portera visitant ha estat la millor jugadora de l’Eibar després del descans. Amaia Peña ha impedit que la diferència al marcador fos encara més gran amb diverses intervencions de mèrit al tram final de partit. Tot i així, Aitana Bonmatí ha acabat culminant la golejada als últims minuts. Rolfö ha centrat des de la dreta i Martens ha recollit la pilota per assistir Aitana, que ha convertit el 7-0 definitiu.