El Girona aprofita els regals per aconseguir un triomf clau (3-0)

El Girona s’ha imposat a la Ponferradina per 3-0 a Montilivi. Samu Sáiz ha avançat els catalans al minut vint de partit i Juanpe i Juncà han sentenciat el duel al tram final. Aquesta victòria permet a l’equip de Míchel avançar a la classificació a la mateixa Ponferradina, que és un dels rivals directes dels gironins en la lluita per les sis primeres posicions. Actualment, el Girona és cinquè i, per tant, està en zona de play-off d’ascens.

Els visitants han començat el partit decidits a buscar la porteria rival. Saverio i Ríos Reina han protagonitzat les dues primeres arribades de la Ponferradina, que no han tingut gaire perill. El Girona ha convertit en gol la seva primera ocasió. Stuani ha fet un cop d’esperó magistral per enviar la pilota a Santi Bueno dins l’àrea. El defensa ha assistit Samu Sáiz, que ha obert el marcador amb una canonada.

La Ponferradina ha fregat l’empat en dues ocasions poc després. Agus Medina ha servit una gran passada en profunditat per Edu Espiau i el davanter ha provat un xut que s’ha estavellat al pal. El mateix jugador ha tornat a enviar l’esfèric contra la fusta sis minuts després. Abans del descans, el Girona ha pogut ampliar la diferència al marcador, quan Borja García ha caçat un molt mal refús del porter visitant. El futbolista local no ha aconseguit dirigir la pilota entre els tres pals.

L’equip de Míchel ha conduït molt bé el partit durant la segona meitat i ha deixat enrere l’intercanvi de cops que havia estat el primer temps. El Girona ha aconseguit que passessin poques coses sobre la gespa per tal de tenir menys problemes per conservar el seu avantatge. L’única ocasió clara de la Ponferradina a la segona meitat ha estat una centrada d’Iván Rodríguez, que s’ha enverinat i ha sortit molt a prop del pal.

Els catalans han sentenciat el duel al minut 75. Juanpe ha aprofitat un mal refús de la defensa visitant després d’un servei de cantonada per fer el segon gol del Girona. Cinc minuts després, Juncà ha provat un xut des de fora de l’àrea i Amir ha fallat en el seu intent d’aturar la pilota. L’esfèric se li ha escapat i el 3-0 definitiu ha pujat al marcador.