Món Esport
Les tres sorprenents alternatives a Haaland que contempla el Barça

Erling Haaland podria convertir-se en el gran fitxatge del Futbol Club Barcelona l’estiu vinent. El davanter noruec és gairebé una obsessió per al president Joan Laporta, que d’aquesta manera incorporaria el seu Ronaldinho particular de la segona etapa al capdavant de l’entitat blaugrana. Ara bé, a ningú no se li escapa que la possibilitat que Haaland acabi venint al Barça és molt remota. Tots els clubs europeus estan darrere de la gran promesa del futbol mundial i el Borussia Dortmund no el deixarà escapar fàcilment. És cert que Laporta té una gran relació amb Mino Raiola, el seu representant, però els problemes econòmics de l’entitat blaugrana no ho posaran gens fàcil. És per això que, segons informa ESPN, el Barça contempla tres alternatives i totes elles són molt sorprenents, perquè són noms que es troben molt lluny del prestigi de Haaland.

Alexander Isak

Fa temps que la secretaria tècnica blaugrana està interessada en aquesta jove promesa de la Reial Societat. El davanter suec, però, no ha demostrat encara tenir el nivell per fer el salt a un dels grans d’Europa. Tanmateix, quan està en ratxa, li entren totes les pilotes que toca. Aquesta temporada ha marcat vuit gols.

Antony

Es tracta d’un jugador brasiler de 21 anys que està triomfant a l’Ajax d’Àmsterdam. En 22 partits que ha jugat aquest curs, ha marcat nou gols i ha repartit set assistències. El perfil encaixa força amb l’estil de joc de Xavi Hernández i podria ser un nom destacat en el futbol europeu d’aquí a no molts anys. Tanmateix, no està tan contrastat com Haaland, ni de bon tros.

Lisandro Martínez

Dels tres noms que ha revelat ESPN, aquest és el més sorprenent. Sembla mentida que un jugador com ell, que és un defensa central bastant pur, pugui ser una alternativa a Haaland, ja que juguen en posicions totalment diferents. El Barça necessita golejadors, ja que l’eix de la defensa el té ben cobert. De totes maneres, sí que és cert que és un futbolista interessant, que als seus 24 anys ha demostrat que pot fer un pas endavant. També juga a l’Ajax i l’equip neerlandès se li comença a quedar petit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa