Món Esport
El Barça i el Manresa fan els deures

Abans d’arribar a l’equador de la setmana, dos dels equips professionals de bàsquet de Catalunya ja han hagut de jugar partits en aquesta temporada amb un calendari esbojarrat a causa dels duels ajornats per la pandèmia del coronavirus. Per una banda, el Baxi Manresa ha guanyat el segon enfrontament consecutiu a la Basketball Champions League, cosa que l’apropa a la següent ronda, mentre que el Barça també ha vençut el seu partit i continua depenent d’ell mateix per superar el Reial Madrid a la classificació de la Lliga ACB, cosa que seria vital per als blaugranes de cara al play-off final per tenir el factor pista a favor.

Treviso 88-103 Manresa

El Manresa va començar els vuitens de final de la Champions amb una derrota i es va complicar relativament l’accés a la següent ronda, però els del Bages ja ho han aconseguit revertir amb dues victòries consecutives. Aquest cop, els de Pedro Martínez han assaltat sense gaires problemes la pista del Treviso italià. Els catalans han encarrilat el triomf des del primer quart, on han aconseguit un parcial que els ha donat nou punts d’avantatge, i els locals ja no han pogut reaccionar. Luke Maye ha estat el més destacat, amb 22 punts i 4 rebots, mentre que Chima Moneke ha tornat a ser important, aquest cop amb 20 punts i 5 rebots. Els habituals Sylvain Francisco, Joe Thomasson i Yankuba Sima també han estat fonamentals amb la seva aportació.

Fuenlabrada 69-86 Barça

L’equip madrileny ha aprofitat el suport del seu públic per plantar cara durant el primer quart i ho ha aconseguit, però a partir del segon ja han baixat les forces. Els blaugranes han estat molt seriosos i regulars durant tot el duel i han aprofitat l’avantatge de Brandon Davies a la pintura per no donar cap opció als locals. El pivot americà ha acabat amb 18 punts i 25 de valoració. Jugadors menys habituals com Sergi Martínez i James Nnaji han tingut minuts i Álex Abrines continua agafant rodatge des de la línia de tres. Al Barça només li manca una victòria més per superar el Madrid a la classificació i això que els blaugranes encara tenen dos partits menys que l’etern rival.



Més notícies
Alexia Putellas, futbolista del Barça | Europa Press
La meravellosa campanya feminista del Barça al carrer i a les xarxes
Notícia: La meravellosa campanya feminista del Barça al carrer i a les xarxes
Comparteix
L'equip blaugrana penja a Barcelona i a les seves xarxes socials dues pancartes molt originals el 8M
Iñaki Urdangarin, al Palau Blaugrana | Europa Press
Urdangarin parla sobre Laporta en una entrevista molt tensa
Notícia: Urdangarin parla sobre Laporta en una entrevista molt tensa
Comparteix
L'exmembre de la Casa Reial ha volgut agrair al president del Barça que li hagi donat una oportunitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa