Món Esport
El Barça a mig gas apallissa un llegendari d’Europa (86-60)
  • CA

Sembla que el Barça de Sarunas Jasikevicius ja ha deixat enrere la mala ratxa de principis d’any i ha recuperat el ritme que li va permetre batre rècords històrics de l’Eurolliga. Aquest cop, els culers han estat botxins del llegendari Panathinaikos grec al Palau Blaugrana, que val a dir que és un equip que es troba en hores baixes. Tot i això, el triomf dels de Saras ha estat incontestable. Han guanyat absolutament tots els quarts i amb aquesta victòria es mantenen a dalt de tot de la classificació de l’Eurolliga, empatats amb el Reial Madrid, que, això sí, té dos partits menys.

Pel que fa a l’actuació dels culers al Palau, cal dir que el primer període ha estat l’únic que ha estat realment disputat. El grec Georgios Papagiannis ha mantingut amb vida els visitants, que han tancat el parcial només dos punts per sota dels blaugranes. Al segon quart, el mateix actor inesperat del darrer partit, Dante Exum, que darrerament no jugava gaire per no dir gens, ha tornat a ser determinant. Ha iniciat el període amb un triple i una ratxa de nou punts consecutius, que ja ha marcat una dinàmica de superioritat respecte al Panathinaikos, que a poc a poc ha anat abaixant els braços.

A la represa, els visitants no han sortit amb ganes de remuntar, sinó que han assumit la derrota. Abans de l’inici del darrer període han reaccionat lleugerament perquè la pallissa no fos històrica, però ja no hi ha hagut partit. Jasikevicius fins i tot s’ha pogut permetre el luxe de fer servir un quintet molt jove a l’últim quart, on ha destacat James Nnaji, que ha ficat quatre punts.

Pel que fa als noms més destacats, Nigel Hayes-Davis ha estat el màxim anotador blaugrana, amb catorze punts. També ha estat el jugador més valorat, però aquest honor l’ha compartit amb Dante Exum, tots dos amb disset punts en aquest registre. Georgios Papagiannis ha culminat una bona actuació per part grega, amb 18 punts i 21 de valoració, però a l’equip li ha fet falta molt més que això per poder fer mal al Barça.



Més notícies
Els futbolistes de l'Athletic celebren el gol de Berenguer | Athletic Club
L’Athletic guanya la partida de ‘pinball’ i elimina el Madrid (1-0)
Notícia: L’Athletic guanya la partida de ‘pinball’ i elimina el Madrid (1-0)
Comparteix
Álex Berenguer ha definit una eliminatòria molt lluitada amb un bon gol a les acaballes i ha classificat els seus a les semifinals de Copa
La Penya amarga el retorn d'Obradovic al Palau Olímpic | Club Joventut de Badalona
Una de freda i dues de molt calentes
Notícia: Una de freda i dues de molt calentes
Comparteix
El Barça i la Penya aconsegueixen victòries complicades, però el Manresa perd

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa