Món Esport
Cap de setmana gairebé perfecte dels equips catalans a l’ACB

Els quatre equips catalans a l’ACB, el Barça, la Penya, el Manresa i el Girona, han estat a punt de signar el cap de setmana perfecte. El Manresa ha aconseguit una victòria molt important contra el Betis, un rival directe, i pot respirar a la zona de la permanència. El Barça suma la tercera victòria consecutiva després d’una mala ratxa, mentre que la Penya ha aconseguit un triomf molt contundent contra el cuer. L’única nota negativa és la del Girona, que ha perdut a la pista del Bilbao, però es manté a la zona mitjana de la classificació.

Manresa 91-84 Betis

El gran protagonista de la victòria del Manresa ha estat, sense cap mena de dubte, Jerrick Harding. El base de Kansas (Estats Units d’Amèrica) de vint-i-quatre anys, que ha arribat aquesta temporada a l’equip del Bages, ha signat la seva millor actuació amb un total de quaranta-un punts, una autèntica animalada. Els dos primers quarts del Manresa han estat incontestables i han deixat el Betis sense capacitat de reacció, tot i que els andalusos ho han intentat i s’han apropat al marcador al tercer període.

La grada d'animació del Nou Congost | Bàsquet Manresa
La grada d’animació del Nou Congost | Bàsquet Manresa

Penya 103-86 Fuenlabrada

El Joventut Badalona s’ha regalat un homenatge contra el cuer, el Fuenlabrada, que està fent una molt mala temporada i seria molt difícil que se salvés. Els verd-i-negres no han donat cap mena d’opció als madrilenys i els han atonyinat a base de bé des del primer i fins a l’últim quart. Simon Birgander, amb vint-i-tres punts i trenta-quatre de valoració, ha estat el millor jugador del partit l’Olímpic de Badalona.

Bilbao 84-77 Girona

Partit ajustat al Bilbao Arena, que ha acabat amb victòria local gràcies a la consistència dels de Jaume Ponsarnau. De fet, els bascos han guanyat tots els quarts, per molt que ho hagin fet per pocs punts de diferència, ja que el marcador final ha estat realment igualat. El màxim anotador del Girona ha estat Marc Gasol, amb divuit punts, i destaca també la bona feina de Kameron Taylor, que ha acabat amb vint de valoració.

Unicaja 81-86 Barça

Després d’haver encadenat tres derrotes consecutives fa pocs dies, el Barça s’ha refet amb tres victòries consecutives, la més difícil d’elles la d’aquest cap de setmana contra l’Unicaja de Màlaga, botxí dels blaugranes a la Copa ACB. Els culers han assaltat el Martín Carpena i han remuntat el desavantatge del primer quart amb una actuació molt seriosa de tots els jugadors. Amb setze punts, els bases Tomas Satoransky i Nico Laprovittola han estat els millors.



Més notícies
Joel Parra, durant la victòria de la Penya | Europa Press
Jornada de contrastos entre els equips catalans a l’ACB
Notícia: Jornada de contrastos entre els equips catalans a l’ACB
Comparteix
Derrota inesperada del Barça, el Girona perd contra el campió de Copa i victòries importants de Manresa i Penya
Laprovittola anima els seus companys després de la derrota a la Copa | FC Barcelona
El Barça, eliminat de la Copa ACB a la primera ronda (87-89)
Notícia: El Barça, eliminat de la Copa ACB a la primera ronda (87-89)
Comparteix
L'Unicaja ha portat el partit a la pròrroga i ha derrotat els blaugranes al temps afegit
Sergi Martínez, durant el Barça-Breogán | @fcbbasket
Cap de setmana impecable per als equips catalans de la Lliga ACB
Notícia: Cap de setmana impecable per als equips catalans de la Lliga ACB
Comparteix
Joventut, Girona i Barça guanyen els seus partits, mentre el Manresa no ha jugat
Máximo Fjellerup, jugador del Bàquet Girona | @BasquetGirona
El Barça i el Girona confirmen les bones sensacions a la Lliga ACB
Notícia: El Barça i el Girona confirmen les bones sensacions a la Lliga ACB
Comparteix
A l'altra cara de la moneda, dures derrotes de la Penya i el Manresa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa