Món Esport
El tècnic de l’Eintracht compara la xavineta amb el futbol de Guardiola

El Futbol Club Barcelona masculí es jugarà demà moltes de les seves possibilitats de ser a les semifinals de la UEFA Europa League. El conjunt blaugrana visitarà, per primera vegada, el Deutsche Bank Park de l’Eintracht de Frankfurt. De fet, serà el primer partit en la història entre catalans i alemanys. Una fita de la qual el seu tècnic, Oliver Glasner, n’ha parlat. Ho ha fet demostrant molta intel·ligència. Que és un home de futbol.

En una entrevista al diari Bild, Glasner ha assegurat que el Barça “torna a tenir la possessió més gran de la lliga. I si la perden, volen recuperar-la tan ràpid com sigui possible. Veure Dembélé baixar i recuperar la pilota 3 vegades contra el Sevilla és impressionant”. Ho ha fet després de reconèixer que “es torna a veure molt futbol de Pep Guardiola dels millors temps”. I efectivament, així és. Si bé el Barça ha tingut èxits en l’etapa post Guardiola, ara ha recuperat aspectes del joc perduts pel camí, i introduïts pel de Santpedor.

De cara al partit de demà, Glasner ja ha adoptat el seu paper de David, mentre que ha atribuït el de Goliat a la xavineta: “No podem sostenir el Barça durant 90 minuts. Té un molt bon equilibri, molta possessió i són forts a la contrapressió. Hem de ser molt disciplinats. Però sempre hi haurà espais. Crec que podem crear ocasions clares, així que hem de ser efectius”.

Oliver Glasner, tècnic de l’Eintracht de Frankfurt, en la prèvia de l’anada dels quarts de final d’Europa League entre el seu conjunt i el Barça | @eintracht

L’arma que intentarà explotar l’Eintracht contra el Barça

Per tant, un cop ha donat per fet que no podrà arrabassar la pilota al Barça, ha avançat les armes que intentaran explotar els seus futbolistes: Glasner: “Quan es tracti de jugades a pilota parada, volem ser millors en tots dos partits”.

L’anècdota de Glasner de quan va visitar Barcelona

D’altra banda, l’exentrenador del Wolfsburg ha explicat que una anècdota de quan va visitar la ciutat de Barcelona: “El 2013, quan era assistent al Salzburg, vaig estar-hi cinc dies i vaig veure l’entrenament dels juvenils, i també vam anar a un partit contra l’Espanyol al Camp Nou”. De fet, Glasner ha entrat tant a les entranyes del club blaugrana, que coneix de cap a peus la filosofia de la Masia: “Un fisio em va explicar que el primer que li van dir va ser: “És la pilota la que corre, no el jugador”. És lema allà. Els joves no fan cap entrenament sense pilota durant la temporada, tot s’entrena en jocs circulars o exercicis de subjecció de la pilota. Això em vaig emportar”.



Més notícies
Nico González i Jordi Alba, jugadors del Barça, en l'avió cap a Frankfurt | FC Barcelona
El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Notícia: El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Comparteix
Memphis Depay té una lesió i s'ha quedat a Barcelona, com cinc dels seus companys
Kevin de Bruyne, futbolista del Manchester City, bat Jan Oblak, porter de l'Atlètic de Madrid | UEFA
Foden trenca la teranyina de Simeone i frega les ‘semis’ (1-0)
Notícia: Foden trenca la teranyina de Simeone i frega les ‘semis’ (1-0)
Comparteix
Els de Guardiola troben la via del gol a temps, gràcies a l'actuació del jove talent anglès, que ha assistit Kevin de Bruyne al minut 70

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa