Món Esport
Xavi podria substituir Koeman a la banqueta del Barça
  • CA

Que Ronald Koeman no és l’entrenador preferit de Joan Laporta és evident. Malgrat que li ha donat suport de forma pública i que el tècnic neerlandès treballa en el projecte de la temporada vinent, el nou president del Barça no ha confirmat la seva continuïtat i sempre que surt el tema intenta escapar-se’n d’alguna manera.

Koeman ha fet un treball importantíssim al club blaugrana. Ha convertit un any de transició en una temporada en la qual ha guanyat la Copa i té opcions d’aixecar també la Lliga. Ha fet que molts culers recuperin la il·lusió i ha convertit noms desconeguts en futbolistes de primer nivell, com Pedri, Ilaix o Mingueza.

El gran problema que hi veu Laporta, però, és que considera que Koeman no és un entrenador de futur, sinó una solució temporal. Bona, però temporal. Com Pesic al bàsquet, per fer-nos una idea. És per això que, per construir el projecte del Barça dels pròxims anys, el president pensa en altres noms.

D’aquesta manera, i segons ha informat Deportes Cuatro, Xavi Hernàndez ja hauria rebut una trucada del club blaugrana per fer-li saber que estigui atent, que no renovi amb l’Al-Sadd i que vagi meditant l’opció de posar-se al capdavant del primer equip masculí de futbol del Barça de cara a aquest estiu mateix. És probable que el que acabi passant amb el títol de Lliga tingui un pes molt important en aquest procés.



Més notícies
Mingueza, central del Barça | FC Barcelona
Mingueza, renovat fins al 2023
Notícia: Mingueza, renovat fins al 2023
Comparteix
La seva clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros
Valdés, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Víctor Valdés tornarà al Barça com a formador de porters de la Masia
Notícia: Víctor Valdés tornarà al Barça com a formador de porters de la Masia
Comparteix
Finalment, l'exjugador blaugrana hauria acceptat l'oferta de Joan Laporta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 01, 2021 | 15:10
    Ricard maig 01, 2021 | 15:10
    La santificació d'en Xavi es dolenta per a ell i el Barça. Hi ha en Koeman treballant prou correctament, i cal respectar-ho com a minim fins al final de temporada. L'especulació sobre possibles nous entrenadors no és pròpia de clubs estructurats professionalment i, per tant, competents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa