Món Esport
Xavi Hernández ja ha decidit qui serà la primera baixa al mercat d’hivern
  • CA

El Barça té com a objectiu imminent reforçar la seva plantilla al mercat d’hivern, que s’obre el dia 1 de gener. No obstant això, el club blaugrana no té marge salarial per dur a terme cap incorporació, ja que els sous del primer equip gairebé superen el màxim permès per la Lliga. Per tant, la directiva culer ha de deixar sortir alguns jugadors per poder realitzar algun fitxatge. Lògicament, el Barça intentarà desprendre’s d’aquells jugadors que menys importància tinguin pel seu tècnic, Xavi Hernández. De fet, l’entrenador blaugrana ja hauria triat el seu primer sacrificat segons Esport 3. Es tracta de Yusuf Demir.

L’extrem austríac va arribar al Barça el passat estiu cedit des del Ràpid de Viena. El club blaugrana va acordar amb el club austríac la possibilitat de comprar el jugador a final de temporada a canvi de deu milions d’euros. No obstant això, ni Xavi Hernández ni la directiva blaugrana semblen gaire satisfets amb el rendiment del jugador i no estarien disposats en cap cas a pagar aquesta quantitat per fitxar-lo. En canvi, Esport 3 assegura que diversos equips de la Bundesliga alemanya sí que han mostrat interès pel jugador i veurien amb bons ulls pagar els deu milions al Ràpid de Viena per incorporar l’atacant. Per tant, aquesta operació seria interessant tant pel club austríac com pel Barça, ja que l’entitat vienesa rebria una important suma de diners i la barcelonina rebaixaria la seva massa salarial.

Yusuf Demir va comptar amb força oportunitats durant els seus primers mesos a Barcelona de la mà de Ronald Koeman.De fet, va jugar sis dels vuit primers partits del Barça aquesta temporada. Tot i això, l’exentrenador culer va deixar de comptar amb ell de la nit al dia i l’austríac va estar un mes sense trepitjar la gespa. Els únics 30 minuts que va disputar l’extrem al mes d’octubre van ser al camp del Rayo Vallecano, el mateix dia que va ser destituït Ronald Koeman.

La situació de Demir no ha millorat gens amb l’arribada de Xavi Hernández. El davanter tan sols ha estat titular un cop i va ser en l’empat contra el Benfica al Camp Nou. Aquell dia l’austríac va ser substituït al minut 66. A banda d’això, l’austríac tan sols va disputar dos minuts al derbi contra l’Espanyol i quatre minuts a Munic des de l’arribada de Xavi Hernández.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona
Quan i on veure el Barça-Elx
Notícia: Quan i on veure el Barça-Elx
Comparteix
Els blaugranes necessiten sumar els tres punts per trancar la ratxa de mals resultats
El Kun Agüero, durant l'anunci de la seva retirada | Europa Press
Els ‘antivacunes’ intenten atribuir la retirada d’Agüero a la vacunació
Notícia: Els ‘antivacunes’ intenten atribuir la retirada d’Agüero a la vacunació
Comparteix
Ha hagut de sortir el seu cardiòleg a desmentir aquesta informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa