Món Esport
Quan i on veure el Barça-Elx
  • CA

El pròxim compromís del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona serà contra l’Elx Club de Futbol al Camp Nou, un rival que, si bé d’entrada no sona gaire glamurós, el Barça tindrà l’obligació de guanyar per acabar amb una ratxa nefasta d’empats i derrotes. A més a més, la victòria també seria important per començar a mirar cap als quatre primers llocs de la classificació, on els blaugranes necessiten acabar la temporada si volen assegurar-se una plaça per a la UEFA Champions League el curs vinent.

L’arribada de Xavi Hernández a la banqueta culer va ser un glop d’aire fresc que es va notar de seguida. L’equip va millorar el seu joc i va aconseguir alguns resultats interessants, però tot això s’ha diluït ràpidament i els blaugranes tornen a decebre molt, sobretot pel que fa als marcadors finals dels seus duels. D’aquesta manera, el gran repte del tècnic egarenc és demostrar que el joc que desplega el seu equip no és només atractiu a la vista, sinó que també serveix per generar victòries, cosa que el Barça necessita de mala manera.

Ara bé, per molt que les intencions siguin les millors, Xavi tampoc no pot fer res per lluitar contra la salut dels jugadors. La plaga de lesions continua arrasant l’equip i el manté sota mínims. Sergiño Dest ha estat l’últim a afegir-se a la llista de baixes i no jugarà contra l’Elx per una sobrecàrrega als adductors. Els altres jugadors del Barça que no podran jugar per lesió són Ansu Fati, Pedri González, Memphis Depay, Sergi Roberto i Martin Braithwaite. A més a més, la recent retirada del Kun Agüero també s’ha de tenir en compte com una fitxa menys a la plantilla que pugui ajudar el conjunt culer. Gerard Piqué, sancionat, tampoc no jugarà. La notícia positiva és que Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i sí que podrà disputar aquest duel. Sota mínims, l’onze de Xavi podria ser el següent: Ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Nico; Abde, Dembélé, Gavi.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Elx Club de Futbol, corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 18 de desembre al Camp Nou a les 18:30h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi: “Tenim capacitat per guanyar la Lliga”
Notícia: Xavi: “Tenim capacitat per guanyar la Lliga”
Comparteix
El tècnic egarenc ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa
El trofeu de Copa, durant un sorteig | Europa Press
Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals de Copa
Notícia: Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals de Copa
Comparteix
Els tres equips catalans disputaran els setzens de final a partit únic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa