Món Esport
Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals de Copa
  • CA

Els tres equips catalans que es mantenen vius a la Copa ja coneixen els seus rivals als setzens de final. El Reial Club Deportiu Espanyol i el Girona Futbol Club han accedit al sorteig després de superar les seves respectives eliminatòries contra el Palencia Cristo Atlético i l’Osca, mentre que el Futbol Club Barcelona ha entrat per primera vegada a la Copa en aquesta ronda, ja que la va guanyar la temporada passada i d’aquesta manera s’ha saltat dues rondes.

Al Barça, per ser un dels quatre equips que disputarà la Supercopa, li ha tocat un equip de Primera RFEF. Ha estat el Linares Deportivo, el conjunt que va derrotar el Gimnàstic de Tarragona a la primera ronda i que ha estat capaç d’eliminar l’Alabès, de Primera Divisió, a la segona. Per tant, els blaugranes no poden baixar la guàrdia, ja que una derrota seria un cop dur a l’estat anímic ja complicat dels culers. El partit es disputarà a l’Estadi Municipal de Linarejos a principis de gener.

Per la seva banda, l’Espanyol s’enfrontarà a la Ponferradina al Toralín. És l’equip revelació de la Segona Divisió. Amb 36 punts, són els segons classificats i es troben per davant de clubs amb més tradició i poder adquisitiu, com l’Eibar, el Valladolid o Las Palmas. A la Copa, els castellans han tingut enfrontaments relativament senzills contra el Cacereño i l’Eivissa, que han superat per la mínima.

Finalment, al Girona li havia de tocarun equip de Primera Divisió i entre totes les opcions li ha tocat una de prou assequible. Els blanc-i-vermells jugaran contra l’Osasuna, un equip ben treballat i amb una plantilla interessant, però que actualment passa per una ratxa de derrotes i empats i a la Lliga, si bé l’últim va ser contra el Barça. Com que els catalans són el conjunt de menys categoria, el partit es disputarà a Montilivi.



Més notícies
El logo de la FIFA, en arxiu | Europa Press
La nova llei de la FIFA que pot canviar per sempre el mercat de fitxatges
Notícia: La nova llei de la FIFA que pot canviar per sempre el mercat de fitxatges
Comparteix
Els representants dels futbolistes tindran limitades les primes quan hi hagi traspassos
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta, a un pas de tornar a fitxar una vella glòria del Barça
Notícia: Laporta, a un pas de tornar a fitxar una vella glòria del Barça
Comparteix
Alexis Sánchez podria arribar en forma d'intercanvi per Luuk de Jong

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa