Món Esport
Xavi obre la porta de sortida a quatre jugadors més
  • CA

El Barça necessita sortides per aconseguir la inscripció de Ferran Torres. Ara mateix, la suma dels salaris de la plantilla frega el màxim permès per la Lliga Santander. Per tant, l’equip de Xavi Hernández no pot registrar en la competició cap jugador més, ja que incompliria la normativa de la competició. L’única via que té el Barça perquè pugui jugar Ferran Torres és rebaixar la massa salarial de la plantilla i això implica que alguns jugadors abandonin el club.

La directiva blaugrana ja s’ha tret de sobre una quantitat de diners important amb la marxa de Philippe Coutinho, però aquesta sortida no dona marge suficient per poder inscriure Ferran Torres. Davant d’això, el Barça ja estaria treballant en la possible sortida de quatre jugadors que no són imprescindibles per Xavi Hernández. Segons Mundo Deportivo, aquests futbolistes són Sergiño Dest, Samuel Umtiti, Luuk de Jong i Yusuf Demir.

La directiva blaugrana fa temps que contempla una possible venda de Sergiño Dest i el club ha rebut nombroses ofertes pel lateral. No obstant això, el jugador sembla convençut que vol triomfar al Barça i convèncer Xavi Hernández que pot ser titular al seu equip. En canvi, la situació de l’altre defensa que està al mercat és totalment diferent. Samuel Umtiti sí que estaria disposat a sortir cedit fins a final de temporada, però no sembla que hi hagi cap equip disposat a pagar la seva desorbitada fitxa. El francès cobra entre uns nou milions d’euros i cap equip vol assumir una part d’aquest sou per un jugador que fa anys que no rendeix al seu màxim nivell.

Pel que fa a les sortides a la davantera s’estan complicant més del que s’esperava al començament del mercat. Luuk de Jong semblava que ho tenia fet amb el Cadis. A més, el Barça i el Sevilla, que és el propietari del jugador, havien donat el seu vistiplau a aquesta operació. Però el davanter ha rebutjat aquesta opció i no marxarà a l’equip andalús. Quant a Yusuf Demir, sembla evident que no tornarà a jugar amb el Barça. El club blaugrana va acordar amb el Rapid de Viena (club que té els drets de Demir) que pagaria deu milions d’euros si el futbolista disputava deu partits amb el primer equip. Fins al moment, l’austríac ja ha jugat nou enfrontaments i sembla no haver convençut Xavi Hernández. Per tant, el davanter no tornarà a jugar amb la samarreta blaugrana per tal que el Barça hagi de pagar deu milions. La directiva blaugrana ja fa dies que busca arribar a un acord amb el Rapid de Viena perquè Demir torni al seu club d’origen.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi recupera set jugadors per viatjar a Granada
Notícia: Xavi recupera set jugadors per viatjar a Granada
Comparteix
La novetat més destacada és Memphis Depay, que porta un mes sense jugar
Gerard Piqué, durant un acte de Kosmos | Europa Press
Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Notícia: Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Comparteix
El central català ha compartit una imatge on es llegeix que cobra 2.328.884€ que corresponen al 50% del seu salari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa