Món Esport
Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
  • CA

Gerard Piqué, defensa central del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha tornat a revolucionar les xarxes socials. Aquest cop ho ha fet en compartir una fotografia del seu compte bancari on es pot veure que a finals d’any va cobrar 2.328.884€, que corresponen al 50% del seu salari, com ell mateix explica en el text que l’acompanya. Ho ha fet per desmentir una informació del periodista Lluís Canut, que a Esport3 va revelar els suposats sous d’alguns futbolistes del Barça. Piqué ha estat duríssim al respecte: “Personatges com aquest cobrant d’una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta’t una mica”.

Concretament, Canut va explicar que tres dels capitans, Gerard Piqué (28 milions d’euros a l’any), Sergio Busquets (23 milions) i Jordi Alba (20 milions), eren els més ben pagats del conjunt culer. Posteriorment hi situava Samuel Umtiti (20), Philippe Coutinho (16), Marc-André Ter Stegen (14), Sergi Roberto (12) i Ousmane Dembélé (12). A més a més, afirmava que els tres primers no haurien acceptat finalment una rebaixa salarial, sinó que només haurien accedit a diferir el cobrament del seu sou. En comptes d’això, Piqué ha mostrat que rep un total de 4,6 milions d’euros a l’any.

El Barça també hi ha intercedit amb mà ferma i ha publicat una comunicació oficial per dir que res del que s’ha dit és cert. S’explica que les xifres no es corresponen amb la realitat i, sobretot, que la rebaixa salarial dels capitans va ser una realitat en el moment en què van renovar el seu contracte a inicis d’aquest mateix curs. Cal recordar que gràcies a això es van poder inscriure els fitxatges del mercat d’estiu. L’entitat culer també es pregunta quin és l’origen d’aquestes informacions i assegura que “no ha estat, en cap cas, subministrada pel club”.

Al final del seu comunicat, el Barça és especialment contundent contra el periodista i titlla el cas de “poc professional i improcedent”, a la vegada que es diu que “s’ha actuat amb mala fe quan s’ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors”. Cal tenir en compte que els clubs de futbol mantenen sota secret les particularitats, els detalls i les xifres dels seus jugadors per preservar la seva “protecció”, com explica el Barça en aquest text, així que aquest comunicat oficial serveix per garantir la confidencialitat dels seus acords amb l’entitat blaugrana.



Més notícies
Laporta i Yuste, amb els jugadors del primer equip durant un entrenament | FC Barcelona
Embolic al Barça per unes informacions sobre els sous dels jugadors
Notícia: Embolic al Barça per unes informacions sobre els sous dels jugadors
Comparteix
El club blaugrana ha emès un comunicat molt contundent
Philippe Coutinho, en arxiu | Europa Press
La milionada que rebrà el Barça si Coutinho rendeix a l’Aston Villa
Notícia: La milionada que rebrà el Barça si Coutinho rendeix a l’Aston Villa
Comparteix
L'opció de compra del club anglès s'enfila fins als 40 milions d'euros, segons el diari Sport

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bé Gerard a gener 07, 2022 | 21:06
    Bé Gerard gener 07, 2022 | 21:06
    El canut, s'ha fet gran. És un resentit, és molt cansino. Tot el que sigui, per demostrar que, un periodista s'equivoca, hem sembla bé.
  2. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a gener 08, 2022 | 12:22
    El Tito Cruyff gener 08, 2022 | 12:22
    Això, això, carrageu-vos la premsa. En Laporta, en Píque i altres fent amics. És imposible què en Pique cobri 4.600.000 € a l'any, no sabem si bruts o nets. Sencillament és un mentider. En Messi cobrava tantes vegades més què el tot terreny d'en Píque? Això no s'ho creu ni ell mateix. Què ens ensenyi els plusos, els complements, els suplements, els objectius, etc.
  3. Icona del comentari de: Sanrisol a gener 08, 2022 | 21:15
    Sanrisol gener 08, 2022 | 21:15
    I quant cobrarà aquest Gerard Pique per a prima de despedida... Que listoooo. Que lo digas todo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa