Món Esport
La milionada que rebrà el Barça si Coutinho rendeix a l’Aston Villa
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha anunciat una notícia que els culers tenien ganes d’escoltar des de feia temps. El davanter brasiler Philippe Coutinho, el fitxatge més car de la història blaugrana, ha abandonat el Barça i ha posat rumb a l’Aston Villa fins a final de temporada en una cessió amb opció de compra. Malgrat que els detalls de l’operació s’han mantingut ocults per part de les dues entitats, el diari Sport n’ha revelat algunes particularitats que fan que aquest moviment de mercat sigui encara més interessant per als barcelonistes.

La intenció d’Steven Gerrard, entrenador de l’Aston Villa, és recuperar el millor Coutinho, amb el qual va conviure durant tres temporades al Liverpool. Si ho aconsegueix, es voldrà quedar el futbolista, cosa que comportarà que el club anglès aplicarà la seva opció de compra, la qual, sempre segons l’Sport, és de 40 milions d’euros. En cas que això passi, el Barça recuperarà una bona part dels 135 milions que s’han pagat al Liverpool fins al moment, cosa que era impensable fins fa pocs dies. Per tant, els culers hauran d’estar pendents de com ho faci Coutinho a Anglaterra i desitjar-li el millor, malgrat que ara ja no sigui blaugrana.

A més a més, diversos mitjans de comunicació també han revelat que l’Aston Villa assumeix dues terceres parts, un 75% o fins i tot el 100% de la fitxa del jugador, depenent de les informacions, que era el més ben pagat de la plantilla culer. Això alleugera en gran part la massa salarial i facilita la inscripció de Ferran Torres, a la vegada que obre la porta a nous fitxatges. Tot i això, RAC1 assegura que encara no n’hi ha prou amb això i que el Barça haurà de vendre o cedir més jugadors per fer lloc a la plantilla. Samuel Umtiti, Luuk de Jong, Yusuf Demir, Neto Murara i Sergiño Dest estan a la rampa de sortida.



Més notícies
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
El Barça anuncia la cessió de Coutinho a l’Aston Villa
Notícia: El Barça anuncia la cessió de Coutinho a l’Aston Villa
Comparteix
Hi serà fins a final de temporada i el club anglès tindrà una opció de compra
El trofeu de Copa, durant un sorteig | Europa Press
Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals dels vuitens de Copa
Notícia: Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals dels vuitens de Copa
Comparteix
El sorteig de la quarta fase de la competició estatal s'ha celebrat a Las Rozas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa