Món Esport
Xavi recupera set jugadors per viatjar a Granada
  • CA

El Barça s’enfronta al Granada a Los Cármenes aquest dissabte a les 18:30 hores en la jornada 20 de la Lliga Santander. La infermeria de l’equip blaugrana s’ha buidat una mica durant els últims dies i això permetrà que el seu tècnic, Xavi Hernández, compti amb més efectius que al darrer partit de Lliga, on comptava amb quinze baixes.

En primer lloc, Gavi, Abde, Alex Balde i Sergiño Dest ja han superat la covid-19 i, per tant, podran jugar contra el Granada. A més, Memphis Depay ha rebut l’alta mèdica de la seva lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. L’holandès no juga des de la derrota del Barça al camp del Bayern de Munic, que va produir-se fa tot just un mes. D’altra banda, també són novetat Samuel Umtiti i Clément Lenglet. Aquests dos defenses no van disputar el partit de Copa del Rei davant el Linares per problemes gàstrics. Per últim, cal destacar que Dani Alves entra en la convocatòria d’un partit de Lliga Santander per primera vegada des del seu retorn al club blaugrana.

La notícia negativa de la convocatòria de Xavi Hernández són les baixes de Frenkie de Jong i Ronald Araujo. L’holandès no va poder acabar el partit de Copa del Rei per culpa d’unes molèsties i el defensa haurà de passar pel quiròfan per la lesió a la mà que es va fer en aquest mateix duel. Aquestes absències s’uneixen a les de Ferran Torres, que encara no està inscrit, i Pedri, positiu per covid-19. La llista de baixes la completen els tres lesionats, Ansu Fati, Martin Braithwaite i Sergi Roberto

Xavi Hernández ha tornat a comptar amb jugadors del filial per completar la seva convocatòria. En total, són vuit els futbolistes del Barça B que viatjaran a Granada. És el cas d’Iñaki Peña, Nico González, Ferran Jutglà, Gavi, Alex Balde, Abde, Álvaro Sanz i Ilias Akhomach. Excepte el primer, la resta d’integrants del filial blaugrana que es desplacen a Granada ja han debutat amb el primer equip blaugrana. De fet, alguns d’ells són fixes a l’onze titular com és el cas de Gavi i Nico.

Per tant, aquesta és la convocatòria completa del Barça per visitar al Granada: Ter Stegen, Dest, Piqué, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Dani Alves, Memphis, Neto, Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Mingueza, Umtiti, Eric García, Iñaki Peña, Nico González, Ferran Jutglà, Gavi, Alex Balde, Ez Abde, Álvaro Sanz, Ilias Akhomach.



Més notícies
Gerard Piqué, durant un acte de Kosmos | Europa Press
Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Notícia: Piqué fa pública la seva nòmina per desmentir informacions al respecte
Comparteix
El central català ha compartit una imatge on es llegeix que cobra 2.328.884€ que corresponen al 50% del seu salari
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi agraeix i celebra que Coutinho hagi marxat
Notícia: Xavi agraeix i celebra que Coutinho hagi marxat
Comparteix
"Diu molt per part seva que vulgui seguir jugant i que s'hagi rebaixat el sou", ha explicat en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa