Món Esport
Xavi, sorprès pel talent i la intensitat de la plantilla del Barça
  • CA

Xavi Hernández, nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, debutarà a la banqueta del Camp Nou en el derbi de Lliga contra el Reial Club Deportiu Espanyol. Un dia abans del duel, el tècnic egarenc ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa per parlar sobre com afronta aquest partit i quines són les seves sensacions. Amb el mateix discurs que ha mostrat sempre des que ha arribat al Barça, Xavi ha assegurat que “s’ha d’anar a totes, perquè si guanyes un derbi, surts molt reforçat”.

En aquest sentit, l’entrenador català ha valorat molt positivament la forma amb la qual ha trobat l’equip i fins i tot ha afirmat haver-se sorprès del “talent” i la “intensitat” de la plantilla. De fet, ha insinuat que ha trobat una gran diferència entre el Barça i el conjunt que havia dirigit fins ara, l’Al-Sadd: “Al final nosaltres venim d’on venim i m’ha sorprès veure com els jugadors ho capten tot a la primera i s’hi posen de seguida”. La sensació és que Xavi creu que hi pot haver un gran canvi de dinàmica des d’ara mateix, ja que “hem estat molt pesats amb els futbolistes perquè entenguessin bé la idea”. També ha dit que espera que “la primera derrota trigui molt a arribar”.

Respecte a ell mateix, Xavi ha assegurat que se sent “menys nerviós que quan era jugador”. Això sí, ha deixat molt clar que “la pressió ha de ser per a mi i per al meu staff“, perquè, diu, “ser futbolista és molt més difícil que ser entrenador” i, a més a més, ha subratllat la joventut de la plantilla. Finalment, també ha fet una crida als aficionats perquè omplin el Camp Nou per animar l’equip: “Si estan igual d’entregats que el dia de la meva presentació, ja n’hi haurà suficient”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
El vestidor del Barça elogia Xavi: “És una passada”
Notícia: El vestidor del Barça elogia Xavi: “És una passada”
Comparteix
El tècnic egarenc debutarà a la banqueta blaugrana en el derbi contra l'Espanyol al Camp Nou
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Notícia: Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Comparteix
Una opció podria ser incoure Abde a l'onze titular

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un cul-ero a novembre 20, 2021 | 11:31
    Un cul-ero novembre 20, 2021 | 11:31
    Si és una plantilla amb tant de talent vol dir que en Laporta i també en Bartomeu no ho han fet tant malament. Però què entèn el savi d'en Xavi per talent????
  2. Icona del comentari de: Un cul-ero a novembre 20, 2021 | 11:33
    Un cul-ero novembre 20, 2021 | 11:33
    Aquest, en Xavi, a cada roda de premsa dirà o bé li farant dir una tonteria. Què i farem, ens distreure'm....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa