Món Esport
El vestidor del Barça elogia Xavi: “És una passada”
  • CA

Xavi Hernández ha despertat una gran il·lusió entre el barcelonisme des que ha arribat a la banqueta del primer equip del Futbol Club Barcelona. El seu record com a jugador llegendari fa que hi hagi moltíssimes esperances dipositades en ell com a entrenador i la seva idea futbolística casa a la perfecció amb l’ADN Barça. És per això que quan només queda un dia pel seu debut com a tècnic blaugrana, l’expectació és màxima per saber quin serà el rendiment del seu equip en el derbi contra el Reial Club Deportiu Espanyol al Camp Nou.

Però els afeccionats no són els únics que estan il·lusionats. El vestidor del Barça també elogia el nou entrenador i la sensació és que la seva arribada ha aportat moltíssima claredat i bones vibracions a la plantilla. En una entrevista amb Mundo Deportivo, el migcampista gallec blaugrana Nico González ha descrit Xavi com “una passada” i ha afirmat que “en els entrenaments ens veus a tots amb moltes ganes de veure què ens explica i què ens transmet”. De fet, considera que la nova fornada de futbolistes joves de la Masia podrà “repetir els èxits de Xavi, Messi i Iniesta” gràcies al tècnic egarenc.

D’altra banda, el central català Eric Garcia ha parlat amb el diari Sport i ha comparat el nou entrenador blaugrana amb Pep Guardiola i Luis Enrique Martínez, que l’han dirigit al Manchester City i a la selecció espanyola respectivament. “En Xavi hi veig coses del Pep i del Luis Enrique”, ha dit. També ha assegurat que “té una mentalitat que enganxa i el caràcter que ens imprimeix és molt important”. Finalment ha aplaudit la gran exigència que hi ha ara al vestidor i ha explicat que les normes tan estrictes que ha imposat Xavi “són normals”, perquè ell ja les havia viscut amb Guardiola.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Notícia: Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Comparteix
Una opció podria ser incoure Abde a l'onze titular
Ronald Koeman, durant un entrenament | FC Barcelona
El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Notícia: El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Comparteix
Óscar Mingueza ho ha explicat en una entrevista amb TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa