Món Esport
Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
  • CA

El nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, debutarà a la banqueta del Camp Nou el pròxim dissabte 20 de novembre en el derbi contra el Reial Club Deportiu Espanyol. De la mateixa manera que li va passar a Ronald Koeman durant tot l’inici de temporada, el tècnic egarenc estarà molt condicionat per la gran quantitat de baixes que arrossega l’equip blaugrana i en el seu primer partit no podrà utilitzar l’alineació desitjada. És per això que l’entrenador català prepara alguna sorpresa en el seu onze per poder adaptar la seva idea de joc a les condicions actuals del Barça.

Segons avança el diari Sport, una de les idees que contempla Xavi és usar Abde Ezzalzouli, extrem marroquí del filial, en el seu onze titular. Aquest futbolista de 19 anys va debutar amb el primer equip de la mà del tècnic interí Sergi Barjuan i va deixar algun detall interessant, però va tenir poc temps de demostrar la seva vàlua. Xavi, però, disposat a apostar pel 4-3-3 i tornar a la idea bàsica de l’ADN Barça amb extrems molt oberts, podria donar una gran oportunitat a Abde. Una altra opció, amb moltes menys possibilitats, és la del joveníssim extrem català Ilias Akhomach, de només 17 anys.

Cal tenir en compte que les lesions i les baixes del primer equip marcaran moltíssim el primer onze de Xavi. Molts dels futbolistes que haurien de ser titulars, com Ansu Fati i Ousmane Dembélé als extrems, o Pedri González al mig del camp, no podran jugar a causa dels problemes físics que arrosseguen, així que això explicaria aquesta sorpresa, forçada, que l’egarenc prepara per al derbi. Una última alternativa molt poc probable seria utilitzar l’esquema del 3-5-2 amb Luuk de Jong de titular, cosa que recordaria moltíssim a les dures derrotes de Ronald Koeman a la Champions i que no es rebrien amb bons ulls des del barcelonisme.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi rep males notícies des de la infermeria
Notícia: Xavi rep males notícies des de la infermeria
Comparteix
Pedri i Dembélé no podran ser presents al debut del nou entrenador del Barça
Ronald Koeman, durant un entrenament | FC Barcelona
El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Notícia: El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Comparteix
Óscar Mingueza ho ha explicat en una entrevista amb TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa