Món Esport
Xavi rep males notícies des de la infermeria
  • CA

El nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, arrossegarà els mateixos problemes que ja han tingut Ronald Koeman i Sergi Barjuan durant aquest inici de temporada. El tècnic egarenc haurà de fer malabars per estructurar un onze decent, tenint en compte la gran quantitat de baixes que té. S’esperava que després de l’aturada de seleccions, Xavi pogués recuperar uns quants futbolistes importants, però ara, quan queden pocs dies pel debut del català a la banqueta del Camp Nou, s’ha conegut que dos jugadors que han de ser capitals pel seu projecte, Pedri González i Ousmane Dembélé, no arribaran al primer partit de Xavi que serà el derbi contra el Reial Club Deportiu Espanyol.

Cal recordar que Pedri es va lesionar ja fa molt temps. Va ser a principis de curs, després que la temporada passada ho jugués tot amb el Barça i la selecció espanyola. Va caure en primera instància i es va recuperar ràpidament, però Koeman el va voler forçar i es va trencar del tot. Pel que fa a Dembélé, després de molts mesos lesionat va reaparèixer, però va recaure després que Sergi Barjuan el forcés també en el duel importantíssim contra el Dinamo de Kíev de la UEFA Champions League.

Ara bé, Xavi sí que recuperarà alguns futbolistes crucials que no van poder ser al darrer partit del Barça contra el Celta de Vigo o que es van lesionar lleument en aquell duel i no el van poder acabar. És el cas de Nico González, Eric Garcia, Sergi Roberto i Gerard Piqué. Cal saber en quin estat es troba Sergiño Dest. Més enllà d’això, Martin Braithwaite i el Kun Agüero són baixa confirmada des de fa molt temps i en tenen per molt més, mentre que Ansu Fati tampoc no podrà ser al derbi, però se l’espera aviat.



Més notícies
Dani Alves, al Camp Nou | FC Barcelona
Dani Alves: “Visca Catalunya i visca la mare que us va parir”
Notícia: Dani Alves: “Visca Catalunya i visca la mare que us va parir”
Comparteix
El lateral dret brasiler ha estat presentat com a nou jugador del Barça en la seva segona etapa al club
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta no descarta el retorn de Messi i Iniesta
Notícia: Laporta no descarta el retorn de Messi i Iniesta
Comparteix
El president blaugrana ha acompanyat Dani Alves durant la seva presentació al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa