Món Esport
Xavi treu pit de la seva feina al capdavant del Barça

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la victòria del seu conjunt contra el València a Mestalla. Tenint en compte la golejada i el domini del Barça en aquest duel, el tècnic egarenc només podia mostrar-se molt cofoi del rendiment dels seus futbolistes: “Jugar contra un equip de Bordalás sempre és molt difícil, així que la victòria és bona, és molt bona”.

Per explicar el bon partit dels seus jugadors, Xavi ha tret pit i ha explicat que estan començant a respondre a les seves ordres i a allò que els demana: “Estem entenent les coses molt millor”. Ha destacat la capacitat de l’equip d’atacar els espais i de saber generar superioritats en els moments oportuns. Ara bé, tampoc no es conforma amb el que ha vist i adverteix que encara queda molta feina per fer: “No estem en una situació bona. Ja hem entrat a la zona Champions, però encara ens queda molt per fer. Estem en una bona dinàmica, però hem de ser més fiables i defensar-nos millor amb la pilota”. De tota manera, no ha negat que la victòria contra el València “ens donarà molta confiança de cara al partit contra el Nàpols”.

Pel que fa a noms individuals, Xavi s’ha desfet en elogis cap a Pedri. El migcampista canari ha entrat a la segona meitat quan el València s’ha animat i ha intentat remuntar i ha matat el partit de cop amb un golàs i una exhibició amb la pilota als peus. “Pedri és un jugador superlatiu”, ha destacat Xavi, “com es gira, el tempo que té de l’espai-temps… és un jugador de nivell top, potser el millor del món a la seva posició i només té 19 anys”.

Les paraules de Sergio Busquets

El capità del Barça, Sergio Busquets, ha atès els micròfons de Movistar LaLiga després de la victòria i ha aplaudit el partit de Pierre Emerick-Aubameyang, que s’ha estrenat com a golejador blaugrana amb un doblet: “Des que ha arribat, ha treballat molt bé. I això que venia amb inactivitat, sense jugar durant un temps. Tant de bo ens pugui ajudar de la manera com ho ha fet avui. Tenir-lo a la plantilla, després que hagi arribat lliure, és un luxe”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol a Mestalla | Europa Press
El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Notícia: El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Comparteix
Aubameyang ha anotat el seu primer gol i el seu primer doblet com a blaugrana
Xavi Hernández, a la banqueta de Mestalla | Europa Press
Xavi ha aconseguit el que ni Valverde, ni Setién ni Koeman no van fer
Notícia: Xavi ha aconseguit el que ni Valverde, ni Setién ni Koeman no van fer
Comparteix
El terrassenc sí que està cuidant Dembélé i el francès ha madurat definitivament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa