Món Esport
Xavi s’enrecorda de Messi i posa data al retorn d’Ansu Fati
  • CA

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, afronta amb molta serietat el partit del pròxim diumenge davant el Rayo Vallecano i també els altres cinc duels que li queden als blaugranes fins al final de la temporada. El tècnic culer considera que el seu equip té moltes coses en joc en l’aspecte emocional i classificatori tot i tenir poques possibilitats de ser campió de Lliga: “Aconseguir el títol és pràcticament impossible. Lluitem per la Champions i per la segona plaça. També volem millorar les nostres sensacions. Febrer i març van ser espectaculars, però hem baixat quant al joc. Hem de mostrar la millor versió durant els partits que queden per acabar amb bon gust de boca”.

Ansu Fati, disponible d’aquí a una setmana

De cara al partit contra el Rayo Vallecano, Piqué ha entrat en la convocatòria, però Xavi no garanteix la seva participació: “Dependrà de les seves molèsties. Ho estem gestionant des de fa dos o tres mesos. L’altre dia va aguantar 80 minuts a un gran nivell. Veurem demà. Si té bones sensacions i està al 100% jugarà”. Seguint amb els temes de salut, el tècnic blaugrana ha comunicat la bona notícia del retorn d’Ansu Fati de cara a la setmana vinent: “Si tot va bé, estarà disponible contra el Mallorca. Està entrenant amb el grup. Això és una notícia positiva per tots nosaltres perquè ens pot ajudar molt”.

D’altra banda, Xavi Hernández s’ha lamentat del fet de no haver aconseguit cap títol enguany, però destaca el treball que ha fet el seu equip en una temporada tan difícil per ser la primera sense Leo Messi al Barça: “Hem tingut moments de ciència-ficció en aquesta temporada, com el 0-4 al Bernabéu, i uns altres de terror. Vaig ser el primer que volia aspirar a guanyar títols, però estem en l’era post-Messi i hem de tenir calma i paciència. Sense Messi tot està sent més difícil. Així i tot, aquest equip ha demostrat fe, caràcter i una gran actitud. Ens hem de reforçar per lluitar per guanyar títols l’any vinent”.

Per últim, Xavi també s’ha referit als rumors sobre l’interès del Manchester United en Frenkie de Jong. L’entrenador del Barça té molt clar que no vol deixar sortir del seu equip a l’holandès: “És un jugador important que ha de marcar una època al club. Pot ser un dels millors migcampistes del món. Si fos per mi, seguiria molts més anys aquí”.



Més notícies
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
El Madrid vol fitxar un jugador descartat pel Barça
Notícia: El Madrid vol fitxar un jugador descartat pel Barça
Comparteix
El club madrileny seguiria de ben a prop el jugador del Chelsea Antonio Rüdiger
Harry Maguire, jugador del Manchester United | Europa Press
Un jugador anglès ha d’abandonar el seu domicili per una amenaça de bomba
Notícia: Un jugador anglès ha d’abandonar el seu domicili per una amenaça de bomba
Comparteix
El futbolista del Manchester United, Harry Maguire, hauria rebut diverses coaccions durant aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa