Món Esport
Xavi comunica a quatre jugadors del Barça que no compta amb ells

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, s’ha reunit amb quatre jugadors de l’actual plantilla per comunicar-los que no compta amb ells de cara a la temporada vinent. Tal com ha informat Mundo Deportivo, aquests són Óscar Mingueza, Riqui Puig, Samuel Umtiti i Martin Braithwaite. Si bé tots tenen contracte en vigor, el sincer missatge del terrassenc faria que es busquessin un nou equip.

A més, segons la mateixa font, tots quatre futbolistes no només s’esperaven la decisió, sinó que a més s’ho han pres de manera positiva. I, fins i tot, alguns haurien agraït l’entrenador pelS coneixements futbolístics que els ha donat aquest temps i pel suport rebut. De fet, tant ha estat així aquest suport, que en les reunions en qüestió Xavi els ha donat consells de cara al seu futur i a cercar els millors destins possibles.

La competència anul·la les possibilitats de Riqui Puig, Mingueza i Braithwaite

Des que Xavi va aterrar a l’equip, la participació dels quatre homes ha estat escassa. El cas de Riqui Puig és flagrant. El tècnic ha arribat a modificar l’esquema en un partit, el penúltim, contra el Mallorca, per no posar el de Matadepera, tenint en compte les baixes que hi havia en la seva posició. Finalment va entrar en la represa, i va disputar el següent, però no deixa d’haver participat poquíssim. Dels 36 partits amb el terrassenc, només n’ha participat en 11. I d’aquests, només 4 com a titular. I només n’ha jugat dos sencers.

Més del mateix pel que fa a Mingueza. En el mateix període ha jugat 13 partits, dels quals 7 com a titular, i només dos sencers. El català va debutar el curs passat, amb Ronald Koeman, i va esdevenir un pegat en la defensa. Ara, però, l’arribada de Dani Alves i Eric Garcia l’han perjudicat. I podria entrar en una operació destí València.

El cas de Braithwaite és particular, ja que ha estat lesionat la major part de la temporada. Va rebre l’alta mèdica el dia de la desfeta a la Copa contra l’Athletic. Per tant, des de llavors, de 24 partits possibles, només n’ha jugat 2… i ni mitja hora en total! 13 minuts contra l’Athletic en el matx esmentat, i 11 contra Osasuna, que demostren que no té cap oportunitat a la xavineta. El danès, això sí, té bon mercat, tenint en compte, entre altres coses, la bona Eurocopa que va fer l’estiu passat. I, segons Mundo Deportivo, podria acabar a la Serie A italiana.

Umtiti, físicament molt per sota del que el Barça exigeix

Finalment, la situació d’Umtiti és la més coneguda i, alhora, nefasta. Fa anys que el francès no compta per a cap tècnic blaugrana. Després d’arribar a ser un dels millors centrals del món, si no el millor, durant les seves dues primeres temporades a Can Barça i al Mundial, la junta de Josep Maria Bartomeu el va renovar per molts anys. I ara, per motius obvis Xavi no compta amb ell. El campió del món només ha jugat un partit amb el tècnic. Després, en 14 no ha participat per decisió tècnica, i en els 21 restants ha estat fora per lesió.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
La premsa polonesa revela el preu que pagarà el Barça per Lewandowski
Notícia: La premsa polonesa revela el preu que pagarà el Barça per Lewandowski
Comparteix
L'operació se situaria al voltant dels quaranta milions d'euros més variables
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Notícia: Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Comparteix
El cas de les comissions pel contracte de la Supercopa a l'Aràbia Saudita podria acabar als tribunals
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La premsa espanyola torna a carregar salvatgement contra Laporta
Notícia: La premsa espanyola torna a carregar salvatgement contra Laporta
Comparteix
No ha agradat gens que el president del Barça hagi revelat el sou que cobrarà Mbappé al Madrid
Robert Lewandowski celebra un gol | Europa Press
Lewandowski va embogir al vestidor del Bayern amb la paraula “Barça”
Notícia: Lewandowski va embogir al vestidor del Bayern amb la paraula “Barça”
Comparteix
Els seus companys d'equip han filtrat una història que dona pistes sobre el futur del davanter polonès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a maig 20, 2022 | 20:23
    JMMR maig 20, 2022 | 20:23
    Potser no caldria tampoc Xavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa