Món Esport
La premsa polonesa revela el preu que pagarà el Barça per Lewandowski

Robert Lewandowski és el gran objectiu del pròxim mercat de fitxatges del Futbol Club Barcelona. El president, Joan Laporta, ha assegurat recentment que si l’entitat blaugrana és capaç d’activar les palanques econòmiques necessàries abans del dia 30 de juny, el Barça serà capaç d’afrontar una operació d’aquestes característiques a partir del mes de juliol, així que, si tot va bé, Lewandowski serà l’estrella que incorporarà Laporta per a la temporada vinent.

El futbolista polonès té contracte amb el Bayern de Munic i no finalitza fins a l’estiu vinent. Tanmateix, ell ja ha comunicat al seu club que no vol continuar i que vol marxar imminentment. Malgrat que en un primer moment hi ha hagut una forta resistència des d’Alemanya, l’entitat bavaresa ha acabat acceptant la realitat i diverses veus del club, com la del mateix entrenador, Julian Nagelsmann, ja han admès que el més probable és que Lewandowski no continuï al Bayern.

El Barça pagarà quaranta milions d’euros al Bayern per Lewandowski

Ara bé, el fet que marxi amb el contracte encara amb vigència fa que el Barça hagi de pagar un preu pel seu traspàs. Se sap des de fa temps que l’operació rondarà els trenta o els quaranta milions d’euros, però darrerament la premsa polonesa, que va ser la primera en assegurar que el fitxatge de Lewandowski pel Barça era molt probable, s’ha atrevit a definir el preu que pagarà el club blaugrana al Bayern de Munic. Concretament, els diaris polonesos asseguren que l’operació es tancarà per quaranta milions d’euros més variables, cosa que es transforma en una oferta gairebé impossible de rebutjar, tenint en compte l’edat del jugador i l’any de contracte que li queda.

Lewandowski quedarà lligat al Barça per a les pròximes tres temporades i serà un dels líders esportius i mediàtics de l’equip de Xavi Hernández. L’únic dubte que hi ha respecte al seu rendiment és la seva edat, però el cert és que en les darreres tres temporades ha estat quan millor ha jugat, així que encara li queda corda per estona. Farà trenta-quatre anys aquest estiu, però, tot i això, hi ha molt pocs futbolistes al món que es cuidin tant com ell, així que l’edat és molt relativa en un cas com aquest.



Més notícies
Robert Lewandowski celebra un gol | Europa Press
Lewandowski va embogir al vestidor del Bayern amb la paraula “Barça”
Notícia: Lewandowski va embogir al vestidor del Bayern amb la paraula “Barça”
Comparteix
Els seus companys d'equip han filtrat una història que dona pistes sobre el futur del davanter polonès
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La condició de Laporta per fitxar Lewandowski
Notícia: La condició de Laporta per fitxar Lewandowski
Comparteix
El president del Barça creu que si l'economia del club se saneja, es podran fer operacions al mercat de fitxatges
Robert Lewandowski lluita una pilota amb Ronald Araujo al Barça-Bayern de fase de grups de la Champions d'aquesta temporada | Europa Press
Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindria
Notícia: Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindria
Comparteix
Món Esport analitza el proper possible fitxatge estrella blaugrana
Robert Lewandowski, jugdaor del Bayern | Europa Press
Xavi acosta encara més Lewandowski al Barça
Notícia: Xavi acosta encara més Lewandowski al Barça
Comparteix
El tècnic convenç del tot el golejador polonès a través d'una xerrada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa