Món Esport
Xavi recupera jugadors importants per al seu debut
  • CA

El tècnic egarenc del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha donat a conèixer la llista de jugadors que l’acompanyaran en el seu debut al Camp Nou contra el Reial Club Deportiu Espanyol en el derbi de Lliga. El nou entrenador blaugrana ha pogut recuperar diversos jugadors que no van poder ser al darrer duel dels culers contra el Celta a Vigo o que van caure lesionats en aquella ocasió. Es tracta de Gerard Piqué, que s’ha recuperat d’una baixa relativament llarga, de Sergi Roberto, que ha arribat molt just a aquesta convocatòria, i de Neto Murara, Nico González i Eric Garcia, que van tenir problemes físics molt més lleus.

En canvi, la part negativa és que encara hi ha moltíssims jugadors lesionats que no podran ajudar l’equip. Molts d’ells són titulars indiscutibles d’aquest equip, com per exemple Sergiño Dest i Ousmane Dembélé, que haurien de tornar ben aviat, però també hi ha el cas preocupant de Pedri González, que ha recaigut i estarà un mes més fora, mentre que Ansu Fati és una incògnita, però no té cap problema greu. També hi ha els lesionats de llarga durada Martin Braithwaite i el Kun Agüero.

És per tot això que Xavi ha hagut de convocar uns quants jugadors del filial. Destaquen sobretot Abde Ezzalzouli, qui ja va debutar durant l’interinatge de Sergi Barjuan, i Ilias Akhomach, qui també juga a l’extrem. Tots dos tenen números de tenir minuts a causa de la falta de davanters de l’equip blaugrana. Els habituals Iñaki Peña, Nico González i Pablo Gavi també hi són i Xavi també compta amb el lateral Alejandro Balde.

La convocatòria de Xavi pel derbi

Ter Stegen, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk, Jordi Alba, Sergi Roberto, Frenkie, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico, Gavi, Balde, Abde i Ilias.

Imagen


Més notícies
Xavi, durant un entrenament | FC Barcelona
Quan i on veure el debut de Xavi a la banqueta del Barça
Notícia: Quan i on veure el debut de Xavi a la banqueta del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc s'estrenarà al Camp Nou en el derbi de Lliga contra l'Espanyol
Xavi Hernández, en roda de premsa | FC Barcelona
Xavi, sorprès pel talent i la intensitat de la plantilla del Barça
Notícia: Xavi, sorprès pel talent i la intensitat de la plantilla del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al derbi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa