Món Esport
Quan i on veure el debut de Xavi a la banqueta del Barça
  • CA

Els tòpics sobre la importància dels derbis i el fet que siguin un partit especial i tots aquests mantres que es repeteixen abans d’un duel entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Club Deportiu Espanyol no protagonitzaran la prèvia de l’enfrontament d’aquesta nit, ja que hi ha un factor que ho eclipsa tot. En el derbi de Lliga al Camp Nou debutarà l’egarenc Xavi Hernández com a entrenador del Barça i totes les mirades estaran posades en ell i en com dirigeix el conjunt blaugrana. La seva arribada ha omplert d’il·lusió el barcelonisme, però a la vegada hi ha la sensació que és l’última bala que li queda al club i que si fracassa, serà molt difícil redreçar el rumb de l’equip. Per tant, aquest partit és transcendental pel futur del Barça.

A la vegada, l’Espanyol arriba al Camp Nou empatat a punts amb el Barça, un fet que també motiva els pericos per aconseguir una victòria que seria molt important pel que fa a la mentalitat dels blanc-i-blaus. Assaltar l’estadi blaugrana i superar l’etern rival a la classificació seria gairebé com guanyar una final. Tanmateix, la dinàmica dels de Vicente Moreno és força incerta i dependran de la inspiració de Raúl de Tomás per poder sumar els tres punts. El davanter madrileny ha tornat de la convocatòria amb la selecció espanyola amb les piles encara més carregades i de ben segur que tindrà ganes de batre la porteria del Camp Nou.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Reial Club Deportiu Espanyol, corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 20 de novembre al Camp Nou a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, en roda de premsa | FC Barcelona
Xavi, sorprès pel talent i la intensitat de la plantilla del Barça
Notícia: Xavi, sorprès pel talent i la intensitat de la plantilla del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al derbi
Pedri González, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Notícia: Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Comparteix
El migcampista canari només ha jugat quatre partits amb el Barça aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa