Món Esport
Xavi es pronuncia sobre el seu possible fitxatge pel Barça
  • CA

El tècnic català Xavi Hernàndez s’ha pronunciat públicament per primera vegada des que Ronald Koeman ha estat destituït com a entrenador del Futbol Club Barcelona i l’entitat blaugrana hagi començat a negociar amb l’egarenc la seva arribada a la banqueta del Camp Nou. Ha estat durant una roda de premsa prèvia a un partit de l’Al-Sadd, l’equip qatarià que actualment dirigeix, i Xavi ha volgut ser extremadament curós i políticament correcte a l’hora de parlar sobre el seu possible fitxatge pel Barça: “Ara mateix estic centrat en la meva tasca aquí, a Doha, així que no puc dir res més”.

Cal tenir en compte que, si bé l’acord entre el club blaugrana i Xavi és gairebé total i l’Al-Sadd no hi posarà cap impediment, l’equip qatarià sí que ha demanat al tècnic català que esperi fins al dia 3 de novembre per tornar a Barcelona. Els de Doha s’enfrontaran a l’Al-Ahli i al Lekhwiya, dos dels duels més exigents de la Lliga del país àrab, així que l’entitat a la qual pertany actualment Xavi el vol retenir fins que es disputin aquests enfrontaments. En aquest sentit, l’entrenador de Terrassa s’ha mostrat molt conscient del moment: “Els pròxims partits seran durs i difícils”.

A més a més, cal tenir en compte que després del duel contra el Lekhwiya del 3 de novembre, l’Al-Sadd entrarà en una aturada que s’allargarà fins a finals de desembre, cosa que facilitaria l’arribada d’un nou tècnic, qui també tindria temps de treballar amb el seu nou equip. Tanmateix, el Barça no vol que Xavi arribi després del 2 de novembre, ja que aquell dia hi ha l’enfrontament a vida o mort de la UEFA Champions League contra el Dinamo de Kíev, on els blaugranes es juguen la classificació per als vuitens de final. Ara per ara, aquest és el gran punt de conflicte entre el Barça, Xavi i l’Al-Sadd.



Més notícies
Xavi, durant un partit | Al Sadd
Revelat el primer fitxatge que demana Xavi
Notícia: Revelat el primer fitxatge que demana Xavi
Comparteix
El tècnic egarenc estaria molt interessat en el defensa central francès Jules Koundé
Xavi Hernàndez, en arxiu | Al-Sadd SC
S’inicia una campanya a Qatar perquè Xavi no marxi al Barça
Notícia: S’inicia una campanya a Qatar perquè Xavi no marxi al Barça
Comparteix
Els aficionats de l'Al-Sadd supliquen al tècnic egarenc que es quedi a Doha

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa