Món Esport
Revelat el primer fitxatge que demana Xavi
  • CA

Xavi Hernàndez es convertirà en el nou entrenador del Futbol Club Barcelona durant els pròxims dies. L’únic serrell que queda per tancar de la seva arribada és la seva desvinculació amb l’Al-Sadd de Doha. El club qatarià ja hauria accedit a deixar-lo marxar sense pagar cap mena de clàusula, però li demana que es quedi fins al 3 de novembre, dia en què comença una llarga aturada per a l’equip àrab. Tanmateix, el Barça vol que arribi abans del 2 de novembre, que és quan es juga el partit vital de Champions contra el Dinamo de Kíev. De moment, Sergi Barjuan, tècnic del filial, es farà càrrec del primer equip.

Tanmateix, ara que l’arribada de Xavi ja es dona per feta, fins i tot han començat a aparèixer informacions relacionades amb el seu projecte un cop sigui a Barcelona. Apostarà pel 4-3-3, per la possessió i pel joc de posició. En els seus sistemes, els extrems són molt importants, així que Ousmane Dembélé i Ansu Fati ocuparan les bandes i tindran molt protagonisme. A la vegada, també ha sortit a la llum el nom del primer fitxatge que voldria fer el tècnic egarenc.

Segons revela Jijantes FC, el mateix canal que va avançar que Xavi seria el nou entrenador del Barça quan Ronald Koeman fos destituït, el tècnic català hauria demanat l’arribada del francès Jules Koundé, un dels defenses centrals més cobdiciats d’Europa. Amb només 22 anys, Koundé ha demostrat al Sevilla Futbol Club que té un potencial enorme i que ja és capaç d’oferir un gran rendiment immediat. La seva velocitat i la seva capacitat d’incorporar-se a l’atac i treure la pilota des de la seva posició serien els punts que més valoraria Xavi. El preu, això sí, podria ser un impediment insalvable pel club blaugrana, que ara haurà d’afrontar el pagament del sou i la indemnització de Koeman.



Més notícies
Xavi Hernàndez, en arxiu | Al-Sadd SC
S’inicia una campanya a Qatar perquè Xavi no marxi al Barça
Notícia: S’inicia una campanya a Qatar perquè Xavi no marxi al Barça
Comparteix
Els aficionats de l'Al-Sadd supliquen al tècnic egarenc que es quedi a Doha
Xavi Hernàndez, després de renovar amb l'Al-Sadd | Europa Press
El problema que impedeix que Xavi pugui arribar imminentment
Notícia: El problema que impedeix que Xavi pugui arribar imminentment
Comparteix
El tècnic de Terrassa té una clàusula amb l'Al-Sadd que ha de negociar amb el seu club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa