Món Esport
El problema que impedeix que Xavi pugui arribar imminentment
  • CA

Xavi Hernàndez serà el nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. Segons ha avançat el diari Sport, el president Joan Laporta i la seva junta directiva ja haurien arribat a un acord amb el tècnic egarenc perquè sigui el substitut del malaguanyat Ronald Koeman. D’aquesta manera, el llegendari exmigcampista culer tornarà a casa seva, després d’haver acabat la seva carrera com a jugar a l’Al-Sadd de Qatar i d’haver-hi fet els seus primers passos com a entrenador.

Ara bé, si el club encara no ho ha pogut anunciar i no s’ha fet oficial és perquè la desvinculació de Xavi amb el seu actual equip no serà del tot senzilla. Durant una llarga etapa el tècnic egarenc havia tingut una clàusula que li permetia marxar al Barça sempre que volgués, però després de la seva última renovació, el 2023, aquesta va desaparèixer. De fet, el que té ara és una clàusula de rescissió de contracte d’un milió d’euros, aproximadament. Tanmateix, la seva relació amb l’Al-Sadd i els seus propietaris és molt bona, així que Xavi ha de negociar amb el seu club la forma amb la qual es desvincularà per no haver de pagar aquests diners, si és possible. Mentrestant, Sergi Barjuan es farà càrrec del primer equip.

Més enllà d’això, el diari Sport també ha explicat que l’entrenador català vindrà amb el seu equip tècnic, format principalment per tres persones més. En primer lloc hi haurà Òscar Hernàndez, el seu germà, i el rubinenc Sergio Alegre com a ajudants. Iván Torrés, també de Terrassa, serà el nou preparador físic del Barça. D’aquesta forma Xavi tindrà la possibilitat de crear el seu projecte somiat a la seva manera. Ja que no podrà arribar en període de traspassos, com a mínim sí que tindrà els ajudants que ell vol i de cara a l’hivern s’haurà d’estudiar si el club pot fer alguna incorporació.



Més notícies
Xavi Hernàndez, durant el seu comiat del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernàndez, l’escollit
Notícia: Xavi Hernàndez, l’escollit
Comparteix
El tècnic egarenc és qui té més opcions d'ocupar el lloc que deixa lliure Ronald Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa