Món Esport
S’inicia una campanya a Qatar perquè Xavi no marxi al Barça
  • CA

El tècnic català Xavi Hernàndez té encarrilat el seu fitxatge pel Futbol Club Barcelona per tornar a casa seva i dirigir el primer equip masculí, conjunt on es va convertir en llegenda entre el 1998 i el 2015. Tanmateix, actualment és l’entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, lloc on es va retirar com a futbolista i on va iniciar la seva carrera com a tècnic el 2019. Durant els seus primers anys, tenia una clàusula al contracte que el permetia marxar lliure al Barça quan volgués, però en la seva darrera renovació es va eliminar i està acabant de tancar els serrells de la seva desvinculació amb el club de Doha. És per això que, mentrestant, Sergi Barjuan, entrenador del filial blaugrana, es farà càrrec uns dies del primer equip.

Segons informa Esport3, l’Al-Sadd ja hauria accedit a deixar marxar Xavi Hernàndez de forma gratuïta al Barça, però li ha posat una condició: que s’hi quedi fins al dia 3 de novembre. A partir d’aquest punt, l’equip qatarià iniciarà una aturada de gairebé dos mesos, cosa que seria temps de sobres per trobar-li un substitut. Tanmateix, el club blaugrana el vol incorporar abans del dia 2 de novembre, ja que el Barça es juga el coll a la UEFA Champions League en el partit de la lligueta contra el Dinamo de Kíev.

Mentrestant, a Qatar s’ha iniciat una intensa campanya a les xarxes socials per intentar retenir l’egarenc a Doha. A través del hashtag #StayXavi o #XaviStay, els aficionats de l’Al-Sadd, que han agafat molt afecte al tècnic català durant els darrers sis anys, volen convèncer-lo perquè es quedi. Més enllà de ser molt estimat, Xavi també ha aconseguit fins a set títols amb l’equip qatarià, cosa que el situa com un dels millors entrenadors de la història del club. En qualsevol cas, sembla del tot impossible que res o ningú pugui aturar l’arribada de l’egarenc al Barça, si bé cal saber quan acabarà venint.



Més notícies
Xavi Hernàndez, durant el seu comiat del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernàndez, l’escollit
Notícia: Xavi Hernàndez, l’escollit
Comparteix
El tècnic egarenc és qui té més opcions d'ocupar el lloc que deixa lliure Ronald Koeman
Xavi Hernàndez, després de renovar amb l'Al-Sadd | Europa Press
El problema que impedeix que Xavi pugui arribar imminentment
Notícia: El problema que impedeix que Xavi pugui arribar imminentment
Comparteix
El tècnic de Terrassa té una clàusula amb l'Al-Sadd que ha de negociar amb el seu club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor, emprenyat. a octubre 28, 2021 | 18:15
    Víctor, emprenyat. octubre 28, 2021 | 18:15
    Foc d'encenalls.v

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa