Món Esport
La llista d’extrems que Xavi demana per al mercat d’hivern
  • CA

El nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernádez, ha deixat molt clar en diverses ocasions que obrir el camp és fonamental per al seu estil de joc. És per això que la figura de l’extrem guanyarà molta importància en el Barça a partir d’ara. El problema principal és que, actualment, l’equip blaugrana no té gairebé cap futbolista d’aquestes característiques. Ousmane Dembélé és qui encaixa perfectament en aquesta demarcació, però les seves lesions són un problema que s’ha de tenir en compte. D’altra banda, Ansu Fati també podria complir com a extrem obert, però no és la seva posició més pura.

Per tot això, Xavi ha demanat al president Joan Laporta i a la junta directiva del club que li trobin jugadors que puguin ocupar aquests espais i, amb el mercat de fitxatges d’hivern a la vista, el Barça intentarà complir els desitjos de l’egarenc. De fet, Laporta ja va advertir que l’entitat blaugrana podrà fer fins a tres operacions en aquesta finestra que s’obrirà el mes de gener, així que ja hi ha diversos noms sobre la taula.

Un dels favorits és Dani Olmo. L’extrem català, format a la Masia i actual futbolista del Red Bull Leipzig, ja va despertar l’interès de l’Àrea de Futbol del club en el darrer mercat de fitxatges. Compleix amb les característiques que demana Xavi i, a més a més, és de Terrassa com ell. Olmo també tindria ganes de tornar a casa i la seva joventut -només té 23 anys- li augura un futur molt prometedor. El problema és que finalitza contracte el 2024 i el Barça hauria de trobar una entesa amb el Leipzig sense fer una gran inversió.

D’altra banda, la bona relació de Laporta i Xavi amb Pep Guardiola fa que el Manchester City també sigui un mercat interessant per explorar. És per això que fins a tres futbolistes d’aquest equip estan a la llista d’extrems desitjats: Ferran Torres, Raheem Sterling i Riyad Mahrez. El primer és una aposta del de Santpedor i sembla una operació complicada, però els altres dos comencen a pensar en un canvi d’aires per guanyar minuts lluny d’Anglaterra.

Finalment també hi ha l’opció de recuperar Francisco Trincao, jugador del Barça cedit al Wolverhampton. Malgrat que hauria de tornar al final d’aquesta temporada, el club blaugrana podria accelerar el seu retorn, ja que compleix amb les característiques desitjades per Xavi. La temporada passada va tenir alguns bons moments, però no va comptar amb la confiança de Ronald Koeman.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Notícia: Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Comparteix
El nou tècnic blaugrana recuperarà el pesatge dels futbolistes abans de cada entrenament
Gerard Piqué celebra el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Notícia: El gest de Piqué que demostra compromís amb Xavi i silencia crítiques
Comparteix
El central català ha estat el primer en presentar-se a l'entrenament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa