Món Esport
Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
  • CA

Des que l’egarenc Xavi Hernández s’ha convertit en el nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha deixat molt clar que la dinàmica interna del vestidor canviarà a partir d’un seguit de normes que exigiran molta més implicació, compromís i dedicació als futbolistes del Barça. Si bé durant els darrers dies s’han conegut algunes d’aquestes mesures, com per exemple la prohibició de fer activitats nocturnes els dos dies abans d’un partit o l’obligació d’arribar als entrenaments amb una hora i mitja d’antelació, el diari As revela una nova norma de Xavi Hernández.

El tècnic català i el seu staff realitzaran un control de pes molt exhaustiu dels jugadors blaugranes. Això vol dir que cada dia, abans de començar l’entrenament, els futbolistes hauran de passar per la bàscula per poder ser estudiats de forma diària i evitar canvis de forma física. Aquesta mesura és un nou pas endavant en la lluita contra la plaga de lesions que ha deixat el Barça molt minvat. Cal recordar que Xavi també ha imposat als futbolistes que tots els esmorzars i els dinars es facin en comunió, per fer grup i per controlar què mengen, i ha fet canvis importants en l’estructura dels serveis mèdics i de fisioteràpia de l’equip.

Aquest control del pes dels futbolistes l’havia instaurat Pep Guardiola durant la seva etapa al capdavant del primer equip masculí Futbol Club Barcelona, entre el 2008 i el 2012. Posteriorment es va continuar amb aquesta tradició, però va ser Luis Enrique Martínez qui es va posar més seriós amb aquest tema, portant un control molt exhaustiu. Ara bé, amb l’arribada d’Ernesto Valverde i la posterior direcció de Quique Setién i Ronald Koeman això es va perdre del tot. Ara, amb Xavi al capdavant de l’equip, tornarà aquesta norma que intentarà exprèmer al màxim el rendiment dels jugadors i les seves condicions físiques.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Notícia: Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Comparteix
El nou tècnic blaugrana recuperarà el pesatge dels futbolistes abans de cada entrenament
Riqui Puig i Xavi es coneixen | FC Barcelona
Riqui Puig, el primer en infringir una de les normes de Xavi
Notícia: Riqui Puig, el primer en infringir una de les normes de Xavi
Comparteix
El futbolista blaugrana s'hauria desplaçat amb un patinet elèctric amb dues persones al damunt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa