Món Esport
Xavi Hernández, preocupat pels ànims d’Ansu Fati i la manca de fitxatges

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha compartit en roda de premsa la seva decepció per la lesió d’Ansu Fati: “És una pena. Estem trists perquè hem intentat cuidar-li molt i ha tornat a lesionar-se. És un contratemps greu perquè és un jugador diferencial i amb gol”. El tècnic ha explicat que dilluns el club i l’entorn del futbolista decidiran si el davanter s’ha d’operar. Tot i això, Xavi destaca la importància de cuidar l’aspecte anímic del jugador: “Hem de recuperar-lo mentalment. Hem perdut un futbolista impressionant i ens afecta a tots, però ell és el principal afectat. Hem de fer un seguiment exhaustiu perquè no es lesioni més”.

Xavi Hernández reconeix que les crítiques després de l’eliminació de la Copa contra els jugadors més veterans del Barça, com Jordi Alba, Piqué, Alves o Busquets, són comprensibles: “Ho entenc. Els tirs apunten a les vaques sagrades i ells ho han de comprendre. El seu compromís és espectacular i inqüestionable, però ara depenen del rendiment”. A més, el tècnic també ha parlat dels dubtes dels aficionats sobre la figura de Frenkie de Jong: “Ha de ser un jugador important. L’altre dia sortia d’unes molèsties al soli. Segur que serà un futbolista destacat al Barça“.

El tècnic blaugrana destaca la importància de no oblidar l’ADN Barça, però assumeix que és important començar a guanyar partits: “El que més em preocupa són els resultats. Quan hi ha un canvi d’entrenador, es necessita una mica de temps i hem de creure més que mai en la idea que va fer gran al Barça, però ens urgeix un resultat positiu”. Tot i les eliminacions de la Copa i la Supercopa, Xavi Hernández segueix confiant en el seu projecte: “Si no fos optimista, marxaria cap a casa. Estem al començament del projecte i hem de tenir paciència, fe i perseverar”.

Per últim, el tècnic blaugrana s’ha referit al mercat d’hivern per reconèixer que vol reforçar la plantilla, però admet que no serà fàcil per temes econòmics: “Estem treballant per tal d’incorporar algun fitxatge. He estat molt clar amb el que necessita l’equip. Entre el que volem i el que podem incorporar, hi ha un trosset”. A més, ha reafirmat que Dembélé no tornarà a jugar si no renova: “Ell està entrenant bé, però coneix la situació. No hi ha més debat i ara depèn d’ell”.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Notícia: El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Comparteix
El club anglès ja busca alternatives per si no renova el seu tècnic
Josep Maria Bartomeu i Pique durant l'acte de renovació del central | FC Barcelona
Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu
Notícia: Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu
Comparteix
El jugador del Barça havia acordat cobrar 40 milions en les seves dues últimes temporades al futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa