Món Esport
L’Al-Sadd es manté ferm, però els jugadors ja s’acomiaden de Xavi
  • CA

El tècnic egarenc Xavi Hernández es troba en unes hores crucials pel que fa al seu futur. Una comitiva del Futbol Club Barcelona formada per Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, i Rafa Yuste, vicepresident primer, ha viatjat fins a Qatar per negociar el fitxatge de l’entrenador català per al primer equip masculí del Barça. Si bé per una banda l’entitat blaugrana ja ha aconseguit arribar a un acord amb Xavi fins al 2024, la part que impedeix que el pacte se segelli és la de l’Al-Sadd, l’actual equip que dirigeix el terrassenc.

Després de l’arribada de Yuste i Alemany, el club va difondre un comunicat en el qual assegurava que volia “mantenir” Xavi “en un moment tan important de la temporada com aquest”. De fet, aquest document va sortir en el mateix moment en què l’egarenc estava dirigint un partit de Lliga contra l’Al-Duhail que va acabat amb empat (3-3). Ara bé, durant el duel es van poder viure moltes imatges que no feien pensar en la mateixa imatge que volia transmetre l’Al-Sadd.

Els futbolistes de l’entitat qatariana celebraven cada gol que marcaven anant a abraçar Xavi, donant la sensació que eren els últims minuts que viurien sota les seves ordes. Per si això no fos suficient, declaracions posteriors de jugadors com Santi Cazorla ho han acabat de corroborar. “Li desitgem el millor a Xavi”, ha assegurat el migcampista asturià a la Cadena SER. Abdul Karim Hassan, lateral de l’Al-Sadd, ho ha deixat encara més clar i ha dit que “estem tristos per la marxa del nostre entrenador”.

Pel que fa al mateix Xavi, cal destacar que ell també va dir, un cop va acabar el partit, que volia tornar a Barcelona i que volia que els dos clubs es posessin d’acord. De fet, segons asseguren diversos mitjans de comunicació, en les hores posteriors al duel en qüestió hi haurà les reunions decisives en les quals Xavi farà d’interlocutor directe amb el xeic Mohammed bin Hamad per demanar la seva desvinculació de l’entitat qatariana sense que el Barça hagi de pagar res.



Més notícies
Xavi Hernàndez, en arxiu | Al-Sadd SC
Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Notícia: Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Comparteix
El tècnic egarenc ha deixat entreveure el seu retorn al Camp Nou, tot i el comunicat de l'Al-Sadd
Xavi Hernàndez, després de renovar amb l'Al-Sadd | Europa Press
L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Notícia: L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Comparteix
Es refreda el fitxatge del tècnic egarenc pel Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa