Món Esport
El motiu pel qual tots els jugadors del Barça elogien Xavi
  • CA

Tot just fa dues setmanes que Xavi Hernández va dirigir el seu primer entrenament al capdavant del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona i d’aleshores ençà ja s’ha pogut veure un canvi entre la plantilla blaugrana en moltíssims sentits. L’equip juga molt més endreçat, domina la pilota, pressiona molt amunt, genera més ocasions i, per sobre de tot, ha capgirat l’actitud dels jugadors de forma severa. Això s’ha pogut notar de forma meridiana en el duel contra el Benfica, on, malgrat que el resultat no ha estat el desitjat, el Barça no ho ha deixat d’intentar fins a l’últim moment.

És per això que les declaracions dels futbolistes un cop ha acabat el partit ho han reflectit de forma evident. Un dels primers a parlar ha estat Marc-André Ter Stegen. El porter de Mönchengladbach ha sortit molt content de l’enfrontament, cosa que es podria considerar estranya tenint en compte que la classificació per als vuitens de final de la Champions s’ha complicat molt, però ell ha explicat el perquè: “No tinc la sensació d’una derrota, sento l’orgull de l’equip per haver fet un gran treball”. I posteriorment ha donat la clau del gran canvi de l’equip, que consisteix en el pla de Xavi: “Estem tots endollats, perquè tenim una idea de com jugar. Amb aquesta actitud guanyarem segur. Estem molt il·lusionats amb Xavi”.

Sembla que l’equip havia trobat molt a faltar el fet de tenir una idea clara de joc durant tot aquest temps, perquè és el primer que van destacar els primers futbolistes que van parlar després dels primers entrenaments amb Xavi i ara ho confirmen després dels primers partits. Gerard Piqué, també després de l’empat contra el Benfica, ha destacat que “estem amb moltes ganes, amb molts ànims, i ho hem demostrat jugant un gran partit”. A més a més, ha explicat en què consisteix aquest pla de Xavi: “L’equip està jugant molt bé, està empenyent a dalt, té la pilota i té ganes de generar ocasions i marcar gols. Hem de dominar els partits i generar encara més oportunitats”. És per tot això que està convençut que “hem d’anar a Munic a guanyar”.

Fins i tot el davanter Martin Braithwaite, lesionat des de fa temps i amb un temps de baixa al davant encara força llarg, s’ha mostrat molt motivat per l’arribada de Xavi. Ha revelat el contingut de la seva primera xerrada amb el tècnic egarenc a una televisió danesa i ha quedat clar que, amb només una conversa, l’entrenador català n’ha tingut prou per convèncer-lo del seu projecte: “He parlat amb Xavi i té molt clar què vol fer i què vol canviar. Sap com vol jugar amb total seguretat i això fa que tot plegat estigui molt clar. Serà molt emocionant”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi, molt satisfet amb l’equip: “Només estic descontent pel resultat”
Notícia: Xavi, molt satisfet amb l’equip: “Només estic descontent pel resultat”
Comparteix
El tècnic egarenc diu que, després del partit contra el Benfica, "hem de demostrar que podem guanyar a Munic"
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Què necessita el Barça per ser a vuitens de la Champions?
Notícia: Què necessita el Barça per ser a vuitens de la Champions?
Comparteix
Repassem les possibilitats dels blaugranes d'accedir a la següent fase de la màxima competició europea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa