Món Esport
Xavi, molt satisfet amb l’equip: “Només estic descontent pel resultat”
  • CA

El tècnic egarenc del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de l’empat al Camp Nou contra el Benfica a la fase de grups de la UEFA Champions League, que complica molt la classificació dels blaugranes per als vuitens de final. Tot i això, el Barça ha mostrat una imatge força bona i Xavi ho ha volgut destacar especialment: “Només estic descontent amb el resultat. Hem fet un partit per guanyar i havíem de guanyar. És una pena, perquè ho hem merescut i ens hi hem deixat la pell”.

L’entrenador culer ha explicat per quins motius creu que l’equip ha fet un “partidàs” i ha posat l’èmfasi en “la intensitat, la solidaritat, el ritme, els duels i la defensa”. Per totes aquestes coses que han sortit bé, Xavi ha deixat clar que “no estic enfadat, perquè no puc retreure res als jugadors”, però sí que ha subratllat un aspecte negatiu, en el qual ha insistit: “Hem de trobar l’última passada, això sí que ens falta. Avui hem jugat molt bé, però no hem guanyat i això és insuficient, perquè al Barça només val la victòria”.

Els brots verds que ja s’han detectat en el que tot just ha estat el segon partit de Xavi a la banqueta del Barça fan que el tècnic català consideri que l’equip té moltes opcions de sumar els tres punts contra el totpoderós Bayern i passar als vuitens de final: “A Munic hem d’anar a guanyar i a demostrar que ho podem fer. Segueixo sent optimista per a aquest partit”. Finalment, cal destacar que també ha donat les gràcies públicament a Ousmane Dembélé pel sacrifici que ha fet, forçant per ajudar l’equip als minuts finals: “És un jugador guanyador, perquè ha volgut arriscar quan algú altre s’hauria acomodat. Tenia un risc de lesió real”



Més notícies
Frenkie de Jong, durant el partit contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Notícia: El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Comparteix
Els de Xavi han fet un bon partit en línies generals, però han estat molt castigats per la falta de gol
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Què necessita el Barça per ser a vuitens de la Champions?
Notícia: Què necessita el Barça per ser a vuitens de la Champions?
Comparteix
Repassem les possibilitats dels blaugranes d'accedir a la següent fase de la màxima competició europea

Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a novembre 24, 2021 | 08:25
    vendetta novembre 24, 2021 | 08:25
    blablabla un altre venedor de fum

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa