Món Esport
Què necessita el Barça per ser a vuitens de la Champions?
  • CA

El Barça es jugarà el seu bitllet als vuitens de final de la Champions League a la darrera jornada de la fase de grups. Un dels dos equips del grup dels blaugranes que passarà a la següent ronda és el Bayern de Munic, que ha guanyat els cinc partits que ha disputat. L’altre passaport a vuitens tan sols el poden aconseguir el Barça o el Benfica, ja que el Dinamo de Kíev està matemàticament eliminat. L’equip de Xavi Hernández arriba a la darrera jornada en segona posició amb set punts, dos més dels que té el Benfica. Ara bé, què ha de passar perquè el Barça es mantingui segon al final de la fase de grups i aconsegueixi passar a vuitens?

La teoria és fàcil. L’equip culer juga al camp del Bayern de Munic a la darrera jornada i, si guanya, estarà classificat matemàticament per a la següent ronda de la Champions. Això sí, No serà pas fàcil imposar-se a l’Allianz Arena, ja que els bavaresos han vençut als cinc partits que han disputat a la màxima competició europea i es van imposar al Camp Nou per 0-3.

Les complicacions arribarien en cas que el Barça no aconsegueixi la victòria. Si els blaugranes empaten al camp del Bayern, necessitaran que el Benfica no guanyi a casa contra el Dinamo de Kíev. Si els blaugranes empaten i els portuguesos obtenen un triomf, tots dos equips estarien igualats a punts, però passaria l’equip lisboeta. En cas d’igualtat entre dos equips a la classificació, l’objecte del desempat són els enfrontaments directes entre els dos conjunts que es mantenen igualats. El Benfica sortiria beneficiat en aquest cas perquè va guanyar com a local al Barça per 3-0 i ha obtingut un empat al Camp Nou.

Les condicions seran similars en cas de derrota blaugrana. Si el Bayern s’imposa al Barça, el Benfica necessita guanyar el Dinamo de Kíev per assolir la segona posició. En definitiva, si l’equip de Xavi Hernández guanya, passarà a vuitens. En cas que els culers no guanyin, passaran de ronda si el Benfica tampoc ho fa.



Més notícies
Frenkie de Jong, durant el partit contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Notícia: El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Comparteix
Els de Xavi han fet un bon partit en línies generals, però han estat molt castigats per la falta de gol
Éric Abidal, en arxiu | Europa Press
Abidal trenca el silenci amb declaracions molt sorprenents
Notícia: Abidal trenca el silenci amb declaracions molt sorprenents
Comparteix
"Mereixo aquesta humiliació encara que em mati en vida", ha escrit

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a novembre 24, 2021 | 08:20
    Culer emprenyat. novembre 24, 2021 | 08:20
    Doncs li cal ser-ne capaç i merèixer-ho. I ni n'ès capaç ni ho mereix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa