Món Esport
Abidal trenca el silenci amb declaracions molt sorprenents
  • CA

L’exjugador i exsecretari tècnic del Futbol Club Barcelona Éric Abidal s’ha pronunciat finalment sobre el cas Hamraoui. Ho ha fet a través d’una publicació al seu compte d’Instagram i les seves paraules han estat molt sorprenents. Bàsicament, Abidal només ha fet referència al fet que s’hagi fet pública la seva infidelitat amb l’exjugadora del Barça Kheira Hamraoui i s’ha dirigit públicament a la seva dona, Hayet Abidal, a qui ha demanat perdó.

“Hayet, perdona’m. Sigui quina sigui la teva decisió, tu sempre seràs la dona de la meva vida i sobretot la mare de dues criatures meravelloses”, ha escrit. Però Abidal també ha estat especialment dur amb ell mateix: “Mereixo aquesta humiliació encara que em mati en vida”. Finalment ha manifestat les seves creences religioses, altre cop dirigint-se a la seva dona: “Lloat sigui Déu. Tant de bo algun dia em puguis perdonar. T’estimo fins a la Lluna i tornar”.

Cal recordar que el cas Hamraoui consisteix en l’atac que va rebre l’actual migcampista del París Saint-Germain (PSG) i exjugadora del Barça Kheira Hamraoui. Va succeir una nit, quan tornava d’un sopar d’equip al cotxe de la seva companya Aminata Diallo. Dos homes encaputxats la van fer baixar del vehicle i la van colpejar a les cames amb barres de ferro, lesionant-la lleument. La primera investigada va ser la mateixa Diallo, però posteriorment, quan Hamraoui va explicar que els sicaris havien fet referència a “allitar-se amb un home casat”, es va canviar el focus de la investigació. Aleshores, a través del mòbil de la migcampista francesa, es va descobrir que havia tingut una aventura amb Éric Abidal i actualment la principal sospitosa és Hayet Abidal, qui hauria encarregat aquesta pallissa com a venjança.



Més notícies
Éric i Hayet Abidal, amb la seva família | FC Barcelona
La dona d’Abidal li demana el divorci per infidelitat
Notícia: La dona d’Abidal li demana el divorci per infidelitat
Comparteix
També nega tenir cap relacó amb el cas Hamraoui
Éric i Hayet Abidal, amb la seva família | FC Barcelona
La dona d’Abidal, principal sospitosa de l’atac a Hamraoui
Notícia: La dona d’Abidal, principal sospitosa de l’atac a Hamraoui
Comparteix
Hayet Abidal hauria contractat uns sicaris per venjar-se d'una suposada relació amorosa del seu marit amb la futbolista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa