Món Esport
El Barça viatja a Nàpols sense bones notícies ni novetats

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha fet pública la convocatòria per viatjar a Nàpols i disputar la tornada dels setzens de final de la UEFA Europa League contra el club de San Paolo. A la llista no hi ha cap novetat destacada. Memphis Depay i Clément Lenglet, que en els darrers dies s’han tornat a incorporar als entrenaments amb el grup, no han rebut l’alta mèdica a temps i no podran viatjar amb els seus companys. D’altra banda, Eric Garcia, que va haver de retirar-se a la mitja part del darrer duel de Lliga contra el València a Mestalla per unes molèsties, sí que ha pogut entrar a la convocatòria. Cal dir, però, que Xavi ja havia avisat que Eric no estava lesionat, sinó que només va ser substituït per precaució al descans, quan el partit estava totalment encarrilat.

Per tant, el Barça continua tenint baixes destacades. Ansu Fati i Samuel Umtiti, lesionats de llarga durada, encara no tenen data de retorn. Podria ser que no tornessin a jugar aquesta temporada o que, en cas que ho facin, sigui ja a la recta final del curs. D’altra banda, Sergi Roberto, qui va ser operat ara fa uns mesos, sí que es troba en un estat molt avançat de la seva recuperació i podria tornar aviat. El principal problema amb el lateral de Reus és, però, que la seva renovació es torba en punt mort i podria abandonar el Barça quan acabi el curs. Els ja mencionats Memphis Depay i Clément Lenglet podrien reaparèixer en el següent partit de Lliga del conjunt blaugrana, que serà contra l’Athletic Club al Camp Nou.

La convocatòria de Xavi per viatjar a Nàpols

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Adama, Braithwaite, Neto, Pedri, Luuk de Jong, Jordi Alba, Ferran Torres, Frenkie de Jong, Óscar Mingueza, Eric Garcia, Aubameyang, Nico, Gavi i Arnau Tenas.

Imagen
La convocatòria de Xavi per viatjar a Nàpols | FC Barcelona


Més notícies
Ousmane Dembélé, futbolista del Barça | Europa Press
Dembélé vol renovar
Notícia: Dembélé vol renovar
Comparteix
El diari Sport insisteix en què la voluntat del francès és quedar-se al Barça
Dusan Vlahovic, davanter de la Juventus
Els tres fitxatges del Barça que la pandèmia va impedir
Notícia: Els tres fitxatges del Barça que la pandèmia va impedir
Comparteix
Ramon Planes revela els plans de l'entitat blaugrana abans de l'esclat del coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa