Món Esport
Xavi Hernández fa un petit canvi a la convocatòria
  • CA

El Barça ha donat a conèixer la llista de convocats de Xavi Hernández pel partit dels blaugranes contra el Reial Betis al Camp Nou d’aquest dissabte a les 16:15 hores. L’equip culer no recuperarà en aquest partit a cap dels jugadors que estaven lesionats. És el cas d’ Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, Agüero i Sergi Roberto. Aquest últim acaba de ser operat d’una lesió al recte femoral de la cuixa dreta i estarà uns mesos de baixa. La bona notícia a la llista barcelonista és que Ousmane Dembélé disputarà el seu tercer partit consecutiu. Tot i això, és fa difícil pensar que pugui ser titular si tenim en compte que no ha jugat més de 25 minuts als dos últims duels.

El principal canvi a la convocatòria del Barça per rebre al Betis són els jugadors del filial blaugrana que formen part de la llista de Xavi Hernández. El tècnic egarenc ha decidit comptar amb Alex Balde, que no va viatjar a Vila-real per disputar el darrer compromís de Lliga. El lateral esquerre ha disputat un total de cinc partits aquest curs amb el primer equip i és habitual a les convocatòries. El futbolista que cau de la llista de l’entrenador blaugrana és Ilias Akhomach. L’extrem havia estat convocat als dos últims partits dels culers i va arribar a jugar 45 minuts al derbi contra l’Espanyol. Els altres tres jugadors del filial que estaran al Camp Nou per rebre el Betis són el porter Arnau Tenas i dos futbolistes indiscutibles a l’onze inicial de Xavi Hernández com són Nico González i Gavi.

Per tant, ña llista de Xavi Hernández per rebre el Betis és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric García, Nico González, Gavi, Balde, Ez Abde i Arnau Tenas.



Més notícies
De Jong, durant un partit contra el Betis | Europa Press
Quan i on veure el Barça-Betis
Notícia: Quan i on veure el Barça-Betis
Comparteix
Xavi continuarà fent créixer l'equip blaugrana al Camp Nou contra el conjunt andalús
Els jugadors del Betis mostren el seu suport a Roman Zozulya
Pablo Hasél guanya un judici al Betis amb Zozulya de protagonista
Notícia: Pablo Hasél guanya un judici al Betis amb Zozulya de protagonista
Comparteix
El club es va querellar contra el raper pels seus insults després del suport dels futbolistes bètics a Zozulya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa