Món Esport
Una llegenda del madridisme carrega contra Xavi per les seves declaracions

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha assegurat recentment que el Barça “és el club més difícil del món” i ho ha justificat dient que “no val només amb guanyar, sinó que s’ha de jugar bé”. Això no ha agradat gens al madridisme, ja que aquestes paraules han arribat tot just després de la classificació dels blancs per a les semifinals de la UEFA Champions League. El Chelsea va ser totalment superior als merengues al Santiago Bernabéu, però una genialitat de Luka Modric i un gol oportú de Karim Benzema van fer que els esforços de remuntada dels londinencs morissin a la riba. Això ha provocat que el madridisme, en comptes de criticar el mal partit dels seus jugadors com hauria passat a Barcelona, celebrés amb eufòria el triomf. Són dues maneres molt diferents d’entendre el futbol i és per això que Xavi va dir el que va dir en roda de premsa.

Jorge Valdano carrega contra Xavi Hernández pel seu elogi a l’ADN Barça i la seva crítica al madridisme

Tanmateix, Jorge Valdano, exjugador del Reial Madrid i llegenda merengue, s’ha mostrat ofès per aquestes paraules de l’entrenador català i les ha volgut portar al seu terreny. Preguntat sobre les declaracions de Xavi, Valdano ha donat la volta a la truita i ha dit el següent: “El club més difícil del món no és el Barça, és el Madrid, ja que té l’obligació de guanyar sempre i tot li resulta insuficient. És així. El Madrid guanya una Lliga i és poc. I si guanya la Champions ja pensa immediatament en la de la temporada vinent. I permanentment estem així”.

Un discurs encertat per al barcelonisme, segons explica Valdano

Ara bé, Valdano, que en línies generals té una bona reputació com a analista de futbol, no ha volgut quedar malament amb Xavi i ha interpretat les paraules de l’egarenc a la seva manera: “De totes maneres, em sembla un discurs molt intel·ligent per a l’orgull del barcelonisme. Em sembla molt encertat, perquè sap a qui va dirigit. Segurament generarà polèmica, perquè molta gent pensarà el mateix que jo des de Madrid”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Notícia: Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Comparteix
El tècnic justifica l'inconformisme culer amb el fet de ser catalans, en la prèvia al Frankfurt
Karim Benzema celebra el 2-3 definitiu | Reial Madrid
Benzema mata el Chelsea a la riba i el Madrid passa amb èpica (2-3)
Notícia: Benzema mata el Chelsea a la riba i el Madrid passa amb èpica (2-3)
Comparteix
Els blancs eliminen de la Champions els 'blues' en la pròrroga d'un partit inoblidable

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a abril 14, 2022 | 18:55
    JordiP abril 14, 2022 | 18:55
    Iquè ha de dir el Valdano, home? Un paio que porta visquent (i molt bé) del Madrit i de la tele capitalina, que ha de dir? Llàstima que el que ha dit el Xavi és rigurosament cert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa