Els vots dels tres candidats, de ben a prop

Tant Laporta, com Freixa i Font han fet efectiu el seu dret a vot en el transcurs del matí

Entre les 10:00h i les 11:30h, Joan Laporta, Toni Freixa i Víctor Font, en aquest ordre, han fet efectiu el seu dret a vot. Les hores han estat repartides per sorteig i el resultat ha estat aleatori. Tots tres candidats han aixecat expectació a l’hora d’acudir a les urnes i volem posar el focus justament en aquest moment, el moment de la votació.

Joan Laporta

Dels tres presidenciables, Laporta ha estat el primer a dipositar la papereta dins l’urna. L’expresident, favorit als sondejos, ha fet efectiu el seu vot a les deu del matí. Un cop a l’esplanada del Camp Nou, desenes de seguidors s’han volgut oblidar del mantra “Mans, distància i mascareta” i han rodejat el seu estimat “Jan” per aconseguir una fotografia o un vídeo de record. En aquell moment, també s’ha pogut veure a Valero Rivera, exentrenador de la secció d’handbol, saludar al candidat.

Joan Laporta, durant el dia de les eleccions | Jordi Borràs

Toni Freixa

Més tard, els crits de “¡Presidente! ¡Presidente!” han advertit a la massa de gent concentrada a l’esplanada de l’estadi que es disposava a votar Toni Freixa. El candidat considerat “continuista” ha entrat a la seva boca corresponent rodejat per un grup no tan nombrós d’aficionats, però que d’altra banda s’ha fet notar entonant diversos càntics d’ànim dirigits a Freixa.

Toni Freixa, el dia de les eleccions | Jordi Borràs
Toni Freixa, el dia de les eleccions | Jordi Borràs

Víctor Font

L’últim dels tres candidats en exercir el seu dret a vot ha estat Víctor Font. El de Granollers s’ha passat una bona estona al peu de les estàtues de Kubala i Cruyff, acompanyat per Marc Duch i col·laboradors de la seva candidatura, tot parlant amb diversos aficionats, just abans d’entrar a la boca corresponent per votar.

Víctor Font, el dia de les eleccions | Jordi Borràs
Víctor Font, el dia de les eleccions | Jordi Borràs

Aquesta nit, tant Freixa, com Laporta i Font, viuran el recompte des de les mateixes carpes habilitades a les instal·lacions del Camp Nou. I s’espera que el nom del futur president del FC Barcelona se sàpiga als volts de les onze de la nit d’aquest mateix diumenge.

Més informació

Nou comentari