Món Esport
VÍDEO |’Masterclass’ de Piqué amb les samarretes del Barça
  • CA

El FC Barcelona ha publicat un vídeo a les seves xarxes que sotmetia Gerard Piqué a un quiz sobre les equipacions que el Barça havia vestit en diferents temporades. El central català ha començat fent-se l’humil, assegurant que aquest tema no era el seu fort, però ha acabat donant una autèntica masterclass. Piqué ha encertat la temporada de cada una de les samarretes, i fins i tot ha sabut dir què havia fet el Barça en els anys pertinents.

El quiz ha començat fàcil, però ha anat pujant de nivell a mesura que avançava. De tota manera, Piqué no ha fallat i les ha sabut endevinar totes, fins i tot les de les temporades en què ell no era a l’equip. Malgrat dubtar en algunes, el central del Barça ha demostrat un gran coneixement del club i la seva història, ja que també ha estat capaç de relacionar les equipacions amb els èxits aconseguits.

Totes les samarretes corresponien a grans moments del Barça, que també han estat ensenyats en el vídeo. Així, el club català ha aprofitat per fer bandera de les fites assolides en els últims quinze anys. Els encerts de Piqué han transportat als culers a les millors èpoques del club, amb el sextet del 2009, la lliga dels 100 punts, el triplet de 2015 i la remuntada per 6-1 al PSG, així com les Champions de París i Wembley.



Més notícies
L'equipació del Barça de la temporada 2021-2022 | Footy Headlines
VÍDEO | La incòmoda reacció de Piqué i De Jong amb la nova samarreta
Notícia: VÍDEO | La incòmoda reacció de Piqué i De Jong amb la nova samarreta
Comparteix
El club blaugrana ha penjat a les xarxes un 'unboxing' de l'equipació de la temporada vinent
Samuel Eto'o celebra un gol amb la samarreta del Barça.
Eto’o: “No m’imagino a Messi amb una altra samarreta”
Notícia: Eto’o: “No m’imagino a Messi amb una altra samarreta”
Comparteix
El llegendari davanter del Barça aposta per la continuïtat de l'argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa