Món Esport
Eto’o: “No m’imagino a Messi amb una altra samarreta”
  • CA

Samuel Eto’o s’ha mullat sobre la renovació de Messi, i ho ha fet a favor de Laporta. El llegendari davanter centre del Barça ha assegurat en una entrevista a La Nación saber que “Laporta està preparant un projecte fiable“, que serà capaç de convèncer l’estrella argentina per quedar-se al club blaugrana. “Leo és el Barça i el Barça és Messi”, ha assegurat Eto’o, apostant per la continuïtat del seu excompany d’equip, a qui no s’imagina “amb una altra samarreta”.

En la mateixa entrevista, Eto’o s’ha tornat a desfer en elogis sobre el que considera “un Déu del futbol“. Aquestes declaracions arriben pocs dies més tard de les que va concedir al diari As, en les que també va lloar Messi per sobre de tot. La renovació del millor jugador del món encara no està confirmada, però des de la directiva confien a poder-ho fer aviat.

Un consell a Messi

En la mateixa entrevista, Eto’o ha recordat la seva etapa al Barça, en la qual va gaudir dels inicis de la prometedora carrera de l’argentí. El camerunès ha explicat que li va donar el consell de “marcar més gols”, perquè ho tenia tot per marcar la diferència. Eto’o ha admès que jugar amb ell feia “els partits més fàcils”, i que ensenyar-li a jugar “era impossible” a causa del seu gran talent.

Eto’o ha assegurat que a vegades voldria “entrar a la televisió” per celebrar els gols amb Messi, a qui ha reafirmat diverses vegades com a “Déu del futbol”. De tota manera, el davanter camerunès ha apuntat també al seu successor, ara que la carrera de l’argentí entra en els seus últims anys. Segons Eto’o, Kylian Mbappé agafarà el relleu de Messi i serà “el nou Déu”.



Més notícies
Samuel Eto'o, en arxiu | Europa Press
Eto’o es desfà en elogis cap a Messi, Guardiola i Laporta
Notícia: Eto’o es desfà en elogis cap a Messi, Guardiola i Laporta
Comparteix
També ha demanat el fitxatge de Sergio Ramos pel Barça
Leo Messi, en arxiu | Europa Press
“Messi em va destrossar mentalment”
Notícia: “Messi em va destrossar mentalment”
Comparteix
La llegenda del Milan Alessandro Nesta recorda un enfrontament amb l'argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa